Rossz anya vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
19 napos a kisfiam, és nagyon imádom, de állandó jelleggel fent vagy hajnali 4 ig, és csak sir sir és sir! Éjfélig 1-ig, nagyon türelmes vagyok, dajkálom szeretgetem cicire rakom állandóan mert azt kéri mindig, de utána elmegy a türelem. Semmit nem tudok tőle csinálni. Ha leteszem egyből elkezd sirni, még pisilni sem tudok elmenni.
Olyankor már haragszok rá, ideges vagyok...söt már majdnem bánom az egészet..:(
De nap közben meg imádom, pedig akkor is nyügi. SOkkal több türelmem van hozzá, minden egyes érzelmet megbánok amit este érzek iránta. Meg fog ez változni?
2010. okt. 29. 13:32
11/12 anonim válasza:
Próbáld meg a kömény teát, de nem túl erősen. Nem édeskömény, sima köménymag, 5-6db 1 dl vízbe! 2-3 kiskanállal ha adsz neki, lehet megpurgatja kicsit és jobb lesz. Nekünk ez segített, mert az édeskömény nagyon erős volt, utána meg azért fájt neki. Sok erőt neked!
12/12 anonim válasza:
Kimerült vagy hajnalra persze hogy ingerült vagy. Majd ha kitudod magad pihenni, remélhetőleg változik a pici is, akkor meglátod más lesz! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!