Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz anya vagyok? (Kérdésed...

Rossz anya vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

19 napos a kisfiam, és nagyon imádom, de állandó jelleggel fent vagy hajnali 4 ig, és csak sir sir és sir! Éjfélig 1-ig, nagyon türelmes vagyok, dajkálom szeretgetem cicire rakom állandóan mert azt kéri mindig, de utána elmegy a türelem. Semmit nem tudok tőle csinálni. Ha leteszem egyből elkezd sirni, még pisilni sem tudok elmenni.

Olyankor már haragszok rá, ideges vagyok...söt már majdnem bánom az egészet..:(

De nap közben meg imádom, pedig akkor is nyügi. SOkkal több türelmem van hozzá, minden egyes érzelmet megbánok amit este érzek iránta. Meg fog ez változni?

2010. okt. 29. 13:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a kömény teát, de nem túl erősen. Nem édeskömény, sima köménymag, 5-6db 1 dl vízbe! 2-3 kiskanállal ha adsz neki, lehet megpurgatja kicsit és jobb lesz. Nekünk ez segített, mert az édeskömény nagyon erős volt, utána meg azért fájt neki. Sok erőt neked!
2010. okt. 29. 15:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Kimerült vagy hajnalra persze hogy ingerült vagy. Majd ha kitudod magad pihenni, remélhetőleg változik a pici is, akkor meglátod más lesz! :-)
2010. okt. 29. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!