Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan féltékeny a barátnőm?
1 éve bérlünk egy ismerős egyetemista lánnyal egy lakást.
Úgy gondoltuk,hogy egyedül nehéz lenne fizetni a lakást rezsit stb...Így ketten kivettünk egyet.Felesbe fizetjük a bérleti díjat,kaját,rezsit stb... Én dolgozok,és hétvégenként végzem a második szakmám.Így ő szokott főzni.Én takarítani.Ismerőst csak úgy szoktunk felhozni,ha ellőtte szóltunk a másiknak.Együtt szoktunk eljárni vásárolni.Egyszer elmentem neki este gyógyszerért amikor megfázott.Semmi komolyabb nem történt eddig köztünk.Csak egy lakásban lakunk.
Pedig a barátnőm ezzel húzza az agyam.Hogy olyan mint egy feleség.Miért nem viszem fel őt sosem stb..
3 hónapja járunk.Nem értem miért féltékeny.Mondtam neki,hogy semmi nem történt köztünk a lánnyal és nem is fog.Ha felhozom a lakásba,akkor meg úgy bánik a lakótársammal mintha cseléd lenne.
Joggal féltények a barátnőm?18 éves
F20
Az a baj,hogy egyedül nem tudok fenntartani egy panelt.
Jó környéken van.ki van fizetve előre minden.
a kérdés óta.renderesen felhozom ide.De még mindig féltékeny
Tudom jogos.de mást még nem tudok csinálni
Értem, szóval hirtelen ki lett fizetve, mert eddig még csak megszoktad. Na mindegy. Hülye indokokból nekem is elegem lenne a barátnőd helyében:)
Nem mondtam egy szóval sem, hogy egyedül költözz el. Biztosan vannak olyan albik is, amikben fiúk laknak, és az egyik szobába be tudsz költözni.
úgy tűnik elköltözik a lány.Tegnap este mondta,hogy nem szeretné hogy miatta menne tönkre a kapcsolatom.
mert látta,hogy a barátnőm ideges a helyzet miatt.
Így közelebb költözik az egyetemhez.
Hát nem tudom kicsit vegyes érzéseim vannak emiatt :/
Elsőre rávágtam volna, hogy igen, jogosan.
De elolvastam a válaszaid. És csak megerősítette, NAGYON IS JOGOSAN. Te nem akarsz szabadulni ettől a lánytól. Jöhetnek a kifogások, de ez az igazság...
valóban nem szeretném,hogy elmenjen.Hiába,vele éltem 1 évet.
Ez így nagyon össze zavar.
Nem tudom mit érzek.Egy oldalról,hogy szeretem a barátnőm.A másikról,pedig a lány iránt valamit....
Nem jó ez így.nagyon elcsesztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!