Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok féltékeny?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk régóta együtt, pár hónapja, mostanában mondta, hogy szeret és látom is rajta, de mikor még nem volt annyira komoly láttam, hogy egy lánnyal flörtölget, igaz poénosan, meg lehet, hogy csak poénból de akkor is. Nekem honnan kéne tudnom, hogy vicc vagy nem?

Tegnap is szóba került, és nem tagadta, hogy bírja.

Megmondjam, hogy zavar (egyszer már mondtam neki) vagy hagyjam? Nem szeretném azt sem, hogy úgy jöjjek ki a dologból, hogy a hülye féltékeny.

2012. márc. 13. 06:23
 1/5 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy nehéz úgy kijönni a dologból, mivel a legtöbb ember másokban keresi a hibát, még ha elismeri, hogy ő is hibás volt, akkor is
2012. márc. 13. 06:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Hagyd el. Nem jó az ilyen féltékeny lány. Azzal segítesz neki, ha most kidobod.

De komolyan? azzal mi bajod van, hogy flörtölget? Amig nem d@ja meg addig nem lehet egy rossz szavad sem. Az meg, hogy beszélget mással és téged zavar a te hibád! Gondolkodj el rajta. Innentől kezdve nem állhat szóba egyetlen másik nőnemű egyeddel sem, aki csinosabb, szebb nálad?

Önző vagy!

2012. márc. 13. 07:21
 3/5 anonim ***** válasza:

07:44

Hol látod a feliratot?

Ez nem a szexualitás kategória.

EPIC

FAILED.

2012. márc. 13. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg bunkó dolog a sráctól, hogy mindezt a kedvese előtt teszi és még mondja is.

Én tuti szakítanék, ebből más nem fog kisülni csak előbb-utóbb megcsalás, hiszen nem tiszteli a lányt.

24/N

2012. márc. 13. 10:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon elítéli a megcsalást. Igazából azt veszem észre, hogy szeret, csak néha nem méri fel milyen súlya van a szavainak.
2012. márc. 13. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!