Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném, ha a párom 2 év után is kedveskedne néha?
már több mint 2 éve együtt vagyunk (sőt 2és fél lassan) a párom sose volt az a nagyon bókolós típus, de azért néha néha mondta hogy jól nézek ki, vagy jó a hajam, ilyesmi. de mostanában, olyan egy éve, vagy több..már semmit nem mondd. megváltozott egy kicsit, lehet hogy már megunt, de ez ellen nagyon tiltakozik.De mostanában semmi kedveset nem mondd, a barátaim ( sok fiú barátom van) lassan többször mondják hogy "na ma nagyon jól nézel ki"( minden házsó szándék nélkül) mint ő:( már kb semmi önbizalmam sincs. én próbálok neki mindig kedveskedni vmi aprósággal, dicsérem, hogy jó az illata vagy jól néz ki, de ő semmi..
mondtam is ezt neki, hogy szeretném, ha kicsit aranyosabb lenne, mert nekem ez hiányzik. persze ő azt mondja hogy miért kell mondania? mert azért van velem,mert tetszek neki, és szeret. és 2 év után miért kell "bókolni?" pedig nem azt mondtam, hogy mindennap... csak néha néha jól esne. na de azt mondta, hogy örüljek neki hogy nem bókol,mert akkor elvárnám..mondom nem azért kell kedveskedni,mert elvárom, hanem azért,mert örömet okozol vele.
erre hülyültünk az este, és valamire mondtam hogy "Bunkó vagy" erre ő visszavágott hogy :" te meg szép" annyira örültem, közben pedig meglepődtem, és nevetve megkérdeztem, hogy na, mi van beteg vagy , hogy ilyesmit mondasz? erre ő nevetve mondta hogy jaaa, ez csak egy Hofi poén, csak én nem értem.
hát nem esett jól :(
Ha te nem bízol magadban ő, hogy bízzon benned? Hidd el, hogy te szép vagy, hogy megkaphatsz bárkit, akkor ő is elhiszi.
Próbálj meg változtatni a külsődön, haj, ruha, stb, hátra esetleg ezzel megjön az önbizalmad.
Én hat éve vagyok a párommal, és egy nap többször is elmondja, hogy szeret, búcsúzáskor 5-6 csókot, puszit ad, és bár a bókok tényleg nem olyan hevesek, de hát Istenem, ez az emberi természet, ilyenek vagyunk, ha van valaki mellettünk és megszokjuk, úgy érezzük már nem kell neki annyit bókolnunk. Pont hétvégén volt egy eset, hogy megkérdeztem, hogy milyen a ruha rajtam, de csak azért, mert egy olyan ruha volt, ami nem az én stílusom, és ő azt mondta, hogy " te mindig jól nézel ki". Szóval nem azért nem mondják a pasik, mert nem gondolják azt, hogy szép vagy, hanem csak feleslegesnek tartják napmintnap elmondani újból és újból.
Szia
Először is nem szeretnélek befolyásolni a véleményemmel. Egy ideje próbálok foglalkozni az ilyen szerelmi témákkal, olvastam is róluk. Nem igazán értek mindent, de kezdett néhány dolog tisztulni. Viszont ilyen téren egyáltalán nem vagyok tapasztalt.
Szerintem a barátod érzelmileg kicsit fejletlen lehet. Ezt abból gondolom, hogy már nem bókol neked, nem akarja éreztetni hogy mennyire szeret, ilyesmik. Lehet számára a bókolás csak a hódításhoz kell és most már hogy hosszabb ideje együtt vagytok és stabilizálódtok, fölöslegesnek érzi. Meg hát ugye ott a társadalmi konvenció, hogy egy férfinak nem szabad kimutatni az érzelmeit meg hogy ez gyengeség, lehet szégyelli is kicsit magát, ha nyilvánosan tenne feléd néhány jelet. Ez a társadalmi hagyomány sztem baromság és semmire sem jó, de ma már kb mindenki erre van szocializálva.
Az is lehet, hogy a szerelem átalakult szeretetté. Ezt nem tartom feltétlenül bajnak. Erről is hallottam, hogy ez a házastársak életében is megtörténik és nem úgy mondták, mintha egy rossz dolog lenne, bár tény hogy nekem sem tetszik. Ilyenkor is lehet szeretni tovább egymást, sőt sztem ugyanúgy fel lehetne izzítani a szerelmet meg fel lehet fedezni egymásban a férfit és a nőt. Csak mintha volnának emberek akik nem akarnák.
Sztem a legsúlyosabb probléma az, hogy nem akar veled beszélni erről és kerüli a témát. Lehet neki is baja van, biztos feltűnt neki és tudja hogy téged is zavar. Az az igazság (najó csak sztem az az igazság), hogy gyáva. Fél az ilyen érzelmi konfliktusoktól vagy miktől. De a legjobb megoldás az lenne, ha mindketten megbeszélnétek a dolgaitokat. Ki kéne deríteni, hogy mi a baja. Ezt meg kéne kérdezned tőle. Mondjuk hogy érzed hogy megváltozott valami és szeretnéd ha elmondaná mi ennek az oka. Nemtom mennyire lehet jó vége, ha továbbra is játsza a kősziklát, akkor lehet hogy veszekedés lesz vagy elkezd hisztizni, de ez lehet sztem az egyetlen módja.
Sok olyanról hallottam hogy ilyenkor megpróbálnak gyereket csinálni vagy még jobban kötni az ebet a karóhoz, de ennek mindig az a vége, hogy tönkretették egymás életét és a gyerekükét is.
Azt is hallottam hogy bármely más megoldásnál jobb az őszinte kommunikáció. Na meg hogy kommunikációval mindent meg lehet oldani. Ezt persze könnyű mondani, mert manapság a hímneműek többsége mintha képtelen lenne erre. De ekkor gondolnod kéne arra is, hogy nem kötelező neked sem egy ilyen pasi mellett maradnod, ha most ilyen már és nem akar változni akkor később lehet (najó lehet inkább biztos), hogy rosszabb lesz.
Am az amit csinált hogy hofi poén volt, az elég durva. Megértem hogy nem esett jól.
Még annyit akarok így végezetül hogy neked sem tetszik minden és fontos lenne megtudnod hogy neki mi nem tetszik még. Valszeg van olyan is ami őt is nyomasztja vagy ilyesmi, csak nem mer beszélni erről
Hát mindenesetre azért kívánok neked sok boldogságot, akármi is lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!