Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret engem egyáltalán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret engem egyáltalán a párom ha sokat emlegeti az exét?

Figyelt kérdés
Hozzá tartozik az is, hogy azért emlegeti, mert nemrég kiderült,hogy míg együtt voltak megcsalta a legjobb barátjával. De akkor is zavar, hogy folyton mondja mennyire utálja. Nekem pedig néha olyan érzésem van, mintha még szeretné őt. Ha már nem szereti, sőt utálja állítása szerint, miért kell folyton azzal foglalkozni, hogy kivel csalta meg? Elhiszem, hogy rosszul esett neki, hogy pont a haverjával, de már-már idegbeteg a ténytől. Nem fura ez?
2012. aug. 19. 20:31
 1/1 anonim ***** válasza:

igen szeretheti....

De hogy mennyire és melyikőtöket jobban na az kérdés.

2012. aug. 19. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!