Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret még a párom vagy már nem?!
ez a "távol élünk egymástól" dolognál már elbukott.
legalább másnaponta illene találkozni személyesen,ha fent akarsz tartani egy kapcsolatot.
a gyereknek egyértelmű,neked meg nem,kb ez a lényege.
Én nem féltékenységi jelenetet rendeznék, hanem megkérdezném, hogy mégis ki ez a lány, aki írt, meséljen róla.
Mondjuk ehhez tudni kell, hogy én azt vallom, hogy a féltékenység pont olyan káros egy kapcsolatra nézve és a féltékenységi roham akkora bűn, mint a megcsalás. Még a kapcsolatunk elején megmondtam a barátomnak, hogy én nyomozni nem szoktam senki után, féltékenykedni sem szoktam. Viszont megcsalni sem lehet, mert amint valaki megcsal, onnantól nem a párom többé. Nincs balhé vagy hercehurca. Szerintem neked is ezt kéne követned. Bízz benne, és bizalommal kérdezd meg, hogy ki ez a furcsa lány, aki neked írogat. A megcsalásnak úgysincs értelme, ha már nem kellesz neki, akkor ahogy írtad, nem fog utazgatni, meg hazudozni, az senkinek sem éri meg, és gondolom a párod is értelmes ember.
akkor meg hívd fel azt aki írt neked,és beszélj vele.
ne sms csatázz,mint egy tinicsaj.
" Hozzateszem, hogy eleg tavol elunk egymastol, de amikor tud jon, vagy en megyek. A jozan eszem azt mondja, hogy nincs ertelme atvernie, es hozzam repdesnie, ha nem szeretne."
Tévedsz.Egy férfi képes akár 500 km-t is megtenni egy punciért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!