Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret még a párom vagy már nem?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret még a párom vagy már nem?!

Figyelt kérdés
A történet annyi, hogy már majd 2 éve vagyok együtt a párommal. Tűz és viz vagyunk, de szeretem..., és úgy gondoltam ő is engem. Ma viszont kaptam egy üzenetet egy ismeretlen lánytól, amiben megkérdezte, hogy milyen kapcsolatban állok én a párommal, mert ő azt mondta, hogy csak kúrogat. Elnézést a kifejezésért, igy irta. Azt hittem hülyét kapok, mikor elolvastam. Aztán visszairtam neki, es elkezdtünk irogatni. Azt állitotta, hogy udvarolgat neki a pasim, és ha őt megszerezné, engem elhagyna. Megemliteném azt is, hogy már egyszer belelestem a parom gépébe, és ott találtam egy elég fura beszélgetést egy lánnyal. Állitotta, hogy ő csak hülyéskedet vele, és én elhittem. Addig biztos voltam benne, hogy szeret és fontos vagyok neki. Hozzateszem, hogy eleg tavol elunk egymastol, de amikor tud jon, vagy en megyek. A jozan eszem azt mondja, hogy nincs ertelme atvernie, es hozzam repdesnie, ha nem szeretne. Sot a szivem is azt mondja, hogy figyelmes, gondoskodó velem, aggódik értem, törődik velem... De őrült féltékeny vagyok. Megharagudott mikor megvádoltam, kiakadt, hogy én miért nem bizom benne. Hiszen minden gondolata én vagyok... Lehet el is hagy, mert már nem először féltékenykedek.
2012. aug. 19. 01:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Tőle kérdezd meg, mi honnan tudjuk szeret-e?
2012. aug. 19. 01:48
 2/9 anonim ***** válasza:

ez a "távol élünk egymástól" dolognál már elbukott.

legalább másnaponta illene találkozni személyesen,ha fent akarsz tartani egy kapcsolatot.

a gyereknek egyértelmű,neked meg nem,kb ez a lényege.

2012. aug. 19. 01:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Én nem féltékenységi jelenetet rendeznék, hanem megkérdezném, hogy mégis ki ez a lány, aki írt, meséljen róla.

Mondjuk ehhez tudni kell, hogy én azt vallom, hogy a féltékenység pont olyan káros egy kapcsolatra nézve és a féltékenységi roham akkora bűn, mint a megcsalás. Még a kapcsolatunk elején megmondtam a barátomnak, hogy én nyomozni nem szoktam senki után, féltékenykedni sem szoktam. Viszont megcsalni sem lehet, mert amint valaki megcsal, onnantól nem a párom többé. Nincs balhé vagy hercehurca. Szerintem neked is ezt kéne követned. Bízz benne, és bizalommal kérdezd meg, hogy ki ez a furcsa lány, aki neked írogat. A megcsalásnak úgysincs értelme, ha már nem kellesz neki, akkor ahogy írtad, nem fog utazgatni, meg hazudozni, az senkinek sem éri meg, és gondolom a párod is értelmes ember.

2012. aug. 19. 01:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát marhára nem erről van szó, 2. kommentelő..., de asszem bénaság volt ide irnom..., mert hát hol tudna olyan ember talácsot adni, aki nem lát bele a dolgokba. Csak ki akartam magamaból irni a gondolataimat..., azt hittem megkönnyebbülök. Nem jött össze
2012. aug. 19. 02:01
 5/9 anonim ***** válasza:

akkor meg hívd fel azt aki írt neked,és beszélj vele.

ne sms csatázz,mint egy tinicsaj.

2012. aug. 19. 02:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Könnyen elképzelhető, hogy ez a lány direkt hazudott neked, hogy így ugrasszon egymásnak titeket, és aztán ő boldogan elsétálhasson a pasiddal... A nők néha hihetetlen dolgokat tudnak kitalálni, ha meg akarnak szerezni egy pasit. A barátod meg szerintem nem utazgatna ennyit miattad, ha csak alkalmi ágypartnernek kellenél neki. Ehhez tudna találni közelebb élő jelölteket is.
2012. aug. 19. 03:55
 7/9 anonim ***** válasza:

" Hozzateszem, hogy eleg tavol elunk egymastol, de amikor tud jon, vagy en megyek. A jozan eszem azt mondja, hogy nincs ertelme atvernie, es hozzam repdesnie, ha nem szeretne."

Tévedsz.Egy férfi képes akár 500 km-t is megtenni egy punciért

2012. aug. 19. 05:07
 8/9 A kérdező kommentje:
500km?, kb. 2000km-re van tőlem..., nem smseztem, egy közösségi oldalon irt rám, igy a száma nincs meg, de őszintén szólva nem is kivánok vele beszélni. Bizni szeretnék, semmi mást!
2012. aug. 19. 06:45
 9/9 anonim ***** válasza:
2000 km?Tehát külföldi?
2012. aug. 19. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!