Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom esténként szeret sokáig tévézni, én pedig aludnék és valamikor zavar a tévé, emiatt összevesztünk hogy szóvá tettem, megoldás erre?
fülhallgatóval tv-t nézni
ne te engedj
hanem ő
ne legyél papucs, ba.zd+
ordíts vele, és inkább bas.zd meg úgy h elfáradjon azt ne tv-zen hanem aludjon
1. Hálószobában ne legyen tévé, ez alap.
2. Ha te hamarabb elmész lefeküdni, míg ő tévézik, észrevétlenül meg fog szűnni a szexuális életetek, ez tapasztalat.
A tévé megöli a párkapcsolatot, dobjátok ki!
Ezt a kerdest en is feltehettem volna fel evel ez elött. :-)
Pont ugyan igy voltunk.
Baratom hozzaszokott ahoz, hogy a tv altatja el. (Ami szerintem nem alvas, hanem ön ko.) Mi is sokat veszekedtünk. Mert hiaba vette halkabbra, engem a villogo fenyek zavartak.
Ha lett volna meg egy szobank, akkor azt mondtam volna hogy abbol csinaljunk nappalit tv-vel. A masik meg halo legyen.
En leszoktam az kesö esti olvasasrol, mert öt meg a villany zavarta. Ö meg inkabb szamitogepezett miutan elaludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!