Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném, ha a párom 2 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném, ha a párom 2 év után is kedveskedne néha?

Figyelt kérdés

már több mint 2 éve együtt vagyunk (sőt 2és fél lassan) a párom sose volt az a nagyon bókolós típus, de azért néha néha mondta hogy jól nézek ki, vagy jó a hajam, ilyesmi. de mostanában, olyan egy éve, vagy több..már semmit nem mondd. megváltozott egy kicsit, lehet hogy már megunt, de ez ellen nagyon tiltakozik.De mostanában semmi kedveset nem mondd, a barátaim ( sok fiú barátom van) lassan többször mondják hogy "na ma nagyon jól nézel ki"( minden házsó szándék nélkül) mint ő:( már kb semmi önbizalmam sincs. én próbálok neki mindig kedveskedni vmi aprósággal, dicsérem, hogy jó az illata vagy jól néz ki, de ő semmi..

mondtam is ezt neki, hogy szeretném, ha kicsit aranyosabb lenne, mert nekem ez hiányzik. persze ő azt mondja hogy miért kell mondania? mert azért van velem,mert tetszek neki, és szeret. és 2 év után miért kell "bókolni?" pedig nem azt mondtam, hogy mindennap... csak néha néha jól esne. na de azt mondta, hogy örüljek neki hogy nem bókol,mert akkor elvárnám..mondom nem azért kell kedveskedni,mert elvárom, hanem azért,mert örömet okozol vele.

erre hülyültünk az este, és valamire mondtam hogy "Bunkó vagy" erre ő visszavágott hogy :" te meg szép" annyira örültem, közben pedig meglepődtem, és nevetve megkérdeztem, hogy na, mi van beteg vagy , hogy ilyesmit mondasz? erre ő nevetve mondta hogy jaaa, ez csak egy Hofi poén, csak én nem értem.

hát nem esett jól :(

2012. aug. 21. 14:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem igen, szeretnéd.
2012. aug. 21. 14:16
 2/22 A kérdező kommentje:
a kérdőjel azért van ott,mert anélkül nem írja ki a kérdést.. -.- de azt hittem egyértelmű.
2012. aug. 21. 14:17
 3/22 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem is szeretnéd :)
2012. aug. 21. 14:19
 4/22 A kérdező kommentje:
ti nem olvastatok még gyk-s kérdést? a lényeg ott van, hogy mivel nem úgy fogalmaztam meg hogy rendes kérdés legyen, nem engedi kirakni, ezért odatettem egy ?-t.
2012. aug. 21. 14:20
 5/22 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez a helyzet mostanság. Előtte mindig meglepett valamivel, pl egy szál rózsával, csokival stb. De az utóbbi fél-1 évben nem sűrjen.

Tudja jól, hogy nem várom tőle el, hogy több ezer Ft-os ajándékkal lepjen meg, de ez is mindegy.

Szeretem, de egyre nehezeben tűröm, hogy nem kedveskedik annyit, mint mostanság. Lassan 3 éve leszünk együtt.

2012. aug. 21. 14:23
 6/22 A kérdező kommentje:
ha lehetne, valami normális választ adjatok, köszönöm :)
2012. aug. 21. 14:23
 7/22 A kérdező kommentje:
nálunk is ez van, én se várom el hogy ezt-azt vegyen. többet ér, ha néha mond valami szépet, vagy magától megölel. de nem igazán érti, és mindig azt mondja, hogy fáradt, és nyűgös.. :\ nem szeretném hogy költsön rám, de pl tegnap is elvitt pizzázni, mikor nem kértem, meg semmi. rendben jól esett nagyon! de egy puszit nem adott, egyszer nem simogatott meg, alig beszéltünk kajálás közbe :(
2012. aug. 21. 14:25
 8/22 anonim ***** válasza:

14:23 vagyok.

Csak azt nem értem, hogy tudnak egyik napról a másikra megváltozni. Pedig biztos vagyok az érzéseiben.

2012. aug. 21. 14:27
 9/22 anonim ***** válasza:
Sajnos a párod az a fajta embertípus, aki nem akarja, nem tudja, vagy esetleg szégyenli kimondani az érzelmeit. Ehhez még az is hozzá jön, hogy megkap ezen bókok nélkül is mindent tőled.Kicsit próbálkozhatsz óvatos "megvonásokkal", kis durcáskodásokkal. De lehet, hogy bele kell törődnöd, hogy ő ilyen.
2012. aug. 21. 14:28
 10/22 anonim ***** válasza:

hát érdekes...nekem a párom a mai napig szinte minden nap megjegyzi, hogy jól nézek ki...jó az illatom vagy huhh de jó alakom van (szerinte :D ) stb...pedig 5 éve együtt vagyunk...viszont Ő meg az elején volt olyan, hogy nem igazán bókolt és mondogatta...

Lehet hogy a párod nem annyira "romantikus" alkat...hisz ha beszéltél Vele és azt mondta hogy szeret és csak Te kellesz Neki, akkor szerintem nincs probléma, Ő ilyen...

N22

2012. aug. 21. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!