Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltad már meg a pasidat?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 23:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ma már volt egy ilyen kérdés...............

Egyébként nem , nem csaltam meg.

2009. júl. 23. 23:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és nem is tervezem, pontosan tudom, hogy ő számomra a legjobb, egy gagyibbal meg minek is kezdenék? ;)
2009. júl. 23. 23:43
 3/12 anonim ***** válasza:
39%

Igaz csak 13 éve vagyunk együtt, de nem. Az a röhely, hogy álmomban sem. Még ma is ő szerepel az álmaimban is.

37/N

2009. júl. 24. 00:31
 4/12 anonim ***** válasza:
22%

Profi megcsaló vagyok...

Volt néhány bonyolultabb esetem, összejöttem egy sráccal de aztán nem jelentkezett 1 hétig és akkor összejöttem valaki mással, aztán megjelent újra így mindkettővel jártam egyszerre.. elég hülyék voltak ahhoz hogy ne vegyék észre pedig ugyanott találkoztam mindkettővel egy időben... ide-oda szaladgáltam, mások röhögtek ezen, ők meg semmit nem sejtettek. Ott a szórakozóhelyen közbe megismertem egy 3. pasit is akivel néha csak úgy smároltunk, ezt sem vették észre. Utálom a pasikat, megérdemlik hogy kihasználjam őket. Lefeküdni nem szoktam senkivel, szóval r*banc nem vagyok, csak szórakozok mert jólesik.

2009. júl. 24. 00:43
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
00:43: Voltál te már valaha szerelmes? Úgy igazán nagyon?
2009. júl. 24. 03:24
 6/12 anonim ***** válasza:
soha.
2009. júl. 24. 06:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem, ő a másik felem. Magammal sem szúrnék ki.
2009. júl. 24. 07:54
 8/12 anonim válasza:
Undorító dolog!Már csak a kérdéstől is feláll a szőr a hátamon!
2009. júl. 24. 13:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2009. júl. 24. 18:44
 10/12 anonim ***** válasza:
43%

Ennyi képmutató libát. :D

Szinte minden nő megcsalja a pasiját, ha egy olyan férfi kezdeményez, aki tetszik neki. Csak ezt ők nem úgy hívják, hanem "flörtnek", ami még "belefér".

Velem is "flörtölt" egy foglalt csaj, ami alatt azt kell érteni, hogy hetente egyszer szétfogdostam a buliban. De az csak flört volt, ő aztán sosem csalná meg a barátját. :D

2009. júl. 25. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!