Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nagyon fáj! Megalázva érzem magam.
Figyelt kérdés
Sokadik éve vagyunk házasok a férjemmel. Van egy 3 és egy 5 éves kislányunk. 2 éve van kapcsolata a kolléganőjével, én csak most tudtam meg. A szemembe hazudik állandóan, azt hiszi, hogy nem tudok róla és a nőjéről. Megcsaljam én is? Megérdemelné. Vagy maradjak továbbra is szerető feleség?2012. aug. 20. 21:40
21/23 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Hogy vagy? Hogy vagytok? A gyerekek? Könnyű itt tanácsokat írogatni de átélni rohadt nehéz. Írj ha van kedved most hozzá.
22/23 A kérdező kommentje:
Nem történt sok, csak a szokásos veszekedés. Hozta a nőjét is, nem tudom, hogy minek, de úgy megtéptem volna azt a rib@ncot. Tönkretette a házasságunkat, a gyerekek életét és jövőjét, ráadásul még be is szólogat.
A férjem persze végig csak sértegetett és kritizált és el akarta vinni a gyerekeket, nem hagytam, ebbe is beleszólt a nője.
Persze tudom miért csalt meg, mert az a nő van vagy 23 éves, míg Én 33 vagyok. Próbáltam neki megfelelni, mindig azt csináltam, amit kért. De minek, ha sose voltam neki elég jó? Végig hülyének nézett.
Mondta, hogy pereskedni a fog a gyerekek miatt, mert nem tilthatom meg neki, hogy találkozzon velük.
Nem tudom mennyire normális, de nagyon zaklatottnak érzem magam, a gyerekek is idegesek, félnek.
2012. aug. 22. 00:00
23/23 anonim válasza:
Nem nem kell megtiltani de akármilyen pert is indít te vagy előnyben nem pedig ő!Vegyél el tőle mindent amit csak tudsz!A férjed hány éves?Nem értem h egy 23éves lány mit akarhat egy gyerekes házas pasitól?Esetleg gazdag?Mert ha nem a csaj úgyis lelép előbb utbb a férje meg majd jönne visszakönyörögni.A legjobb lenne ha perelnél ebből esetleg anyagijavakra szerttehetsz eladod a házad és elköltözől jó messzire !én ezt tenném persze ha lenne rá lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!