Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nagyon fáj! Megalázva érzem magam.
Ha nekem valaki röhögve mondana ilyet(és komolyan is hangzana)én első felindulásból lekevernék neki egyet,balhét csapnék,és megmondanám neki hogy takarodjon.(persze,nem a gyerekek előtt)Még aznap kidobálnám a cuccait a ház elé.Beadnám a válókeresetet.Én nem aláznám meg magam azzal hogy főzök mosok rá,beszélgetek vele,látszólag boldogok vagyunk együtt ő meg a nőjéhez jár,szemembe hazudik.Mindenképp stílusosan csináld,ne tűnj hisztériás megcsalt nőnek. Miután beolvastál neki legyél hűvös,irónikus vele.Nyitott házasságban csak akkor élnék,ha tudnék róla,és én adtam volna a beleegyezésemet.De így kva megalázó.
2012. aug. 20. 22:10
Válj el.
Azzal alázod magad a legjobban, ha vele maradsz vagy vele maradsz és játszmázol is közben!
2012. aug. 20. 22:12
13/23 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélgetni róla, de azt mondta, hogy nincs kedve.
Azt mondta, hogy kevés vagyok neki, "csak arra vagy jó, hogy jól felcsináljalak mindennap és hogy takaríts, többet nem érsz, ráadásul buta is vagy" és ezt mind a gyerekek előtt mondta.
Most megint nincs itthon, biztos a nőjénél van.
Semmilyen kérdésemre nem hajlandó válaszolni.
Ne haragudj kérdező, de mivel pofont nem tudok adni: mégis mi a jó büdös fr*ncot keresel még mellette?! Vagy ez a mai esti kamu kérdés egyike?! Nem hiszem el, hogy valaki ekkora sötét legyen, mint te!
Kapj már a fejedhez anyukám! LELÉCELNI!
2012. aug. 20. 22:18
Nem elég,hogy már 2-éve mással van kapcsolata,de még utána bele röhög a szemedbe. És még kérdés,hogy együtt maradj még vele? Mégis mit vársz ezek után még tőle?
2012. aug. 20. 22:22
16/23 A kérdező kommentje:
Nem megyek sehova, ez az én saját lakásom, nem az övé, úgy hogy nem én fogok elmenni. Menjen ő a nőjéhez, én amúgy se tudok hova menni.
Dobd ki ezt a férfit!Nem értem h juthatott idáig a kapcsolatotok?!!Mi történt?Semmi arra utaló jel nem volt?Privátban szívesen beszélgetek vele ha gondolod!Amúgy amíg nincs otthon dobd ki a cuccait szed össze egy kukászsákba és ház elé dobd.kapcsold ki telefonod mindent hagyj egy üzenetet azzal h vigye a holmiait el a házelől mert feljelented ha nem és holnap felkeresel egy ügyvédet.Ezt tenném a helyedben!A másik vannak szülei tesója?Közöld velük is lehet ők már tudják...
2012. aug. 20. 22:45
18/23 A kérdező kommentje:
Semmi nem történt, látszólag jó volt a kapcsolatunk sose volt semmi veszekedés vagy balhé. Nem is értem. Mindig munka után pontosan hazaért, nem is gondoltam volna, hogy más nővel van. Én hülye, annyira megbíztam benne, hogy nem is néztem a telefonját évekig. Erre teljesen hülyének nézett.
A cuccait már összepakoltam és kitettem az ajtó elé, remélem elviszi és nem rúgja rám az ajtót. Van egy testvére, de most egyáltalán nem akarok vele foglalkozni. Fáj, hogy hagytam magam hülyére venni.
Jól tetted h kiraktad a holmiait!Egyébként el tudom képzelni azt h rád rúgja az ajtót dühében!nincs egy jó szomszédod aki átjöhetne estére ha van valami baj?v készítsd a telót ki és ha verné az ajtót nyugodtan hívsd ki a rendőrséget! Elképesztő ez a mai világ.h lehez képes egy ember ilyenre főleg röhögve közölni...
2012. aug. 20. 23:02
Sajnálom! Van azóta fejlemény veletek?
2012. aug. 21. 16:45
Kapcsolódó kérdések: