Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire gáz terhességi tesztet venni? Megalázva érzem magam.
Hát, én elküldtem volna a pénztárost valahova messzire, az tuti... Tudod sztem kissé rosszul esett neki, h szemlátomást neked van nemi életed, míg ő a pókhálós micsodáját maximum vibrivel takarítgatja havonta 1x...
Mindig is utáltam az ilyen megkeseredett vénkisasszonyokat.
fiatalabbnak látszottál biztos mint 19.. kinézett talán 15nek (a mai 13évesek amúgy is már 25nek néznek ki)
és ezért bánt veled így..
csak hogy valaki védje is az eladót:))
ettől függetlenül paraszt.. de nekem bejön:D inkább ilyen legyen mint a hátad mögött:)
inkább veszem körbe magam ilyen tahókkal mint kétszínű patkányokkal
Nem lehet, hogy zavarban voltál, és csak te képzelted hozzá, esetleg neki rossz napja volt, te meg hozzáraktad gondolatban a gúnyos vigyort is?
Amúgy meg: nem megalázó, és ne foglalkozz vele. Ennyi.
A kasszás védelmében: szerintem baromira nem érdekli, hogy mit vettél. Sajnos vanak bunkó pénztárosok (lehet ő is az volt) de hidd el, a hétszázezredik ember után baromira nem érdekel már, hogy ki mit vesz :)
Féltékeny volt, hogy neki egy összerágott krumplisaláta p4ncija van. Velem is szokott ilyen lenni.
Épp kocsival jöttem haza, mikor hívott a párom. Mondta, hogy vegyek óvszert, mert szeretne engem kényesztetni.
Bementem egy sarki boltba, hogy vegyek egy dobozka óvszert. Állok a pénztárnál, leteszem a dobozt, és a nő olyan gúnyosan nézett rám. Én meg belevigyorogtam a pofájába. :D
Ilyenkor te is nyugodtan röhögj bele a képébe, hogy neked normális párkapcsolatod van, lehetne gyereked is, és nem egy pénztár mögött végezted. (Elnézést kérek az utóbbiért, nem akarok senkit se megbántani.)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!