Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi hűtlen?
Annyi ismerősömet megcsalták már, engem még tudtommal soha..
Viszont most van egy kapcsolatom, és beleőrülök a féltékenységbe. Én vagyok az 1. barátnője, a jövőjét tervezgeti velem, stb, komolyan gondolja.. Tényleg főnyeremény lenne, ha nem gondolnék ilyeneket.
De félek elkötelezni magam, mert egyszerűen tudom, hogy minden férfi megcsalja a nőjét. Ez tényleg így van, vagy torzultak a gondolataim? Meg szerintem minden pasi arra gondol ha lát egy jó csajt, hogy dugná.. És ez is sz@rl esik, hogy biztos másokat ha meglát, ilyeneket gondol.. :S
A hülye gondolataim miatt már szakítani akarok.. :S
hát ümhmm, jó ezzel nem tudsz mit kezdeni. Kb akárhova mentek mindenhol vannak jó csajok, de elméletileg te is az lennél,, de háát azt hiszem ez a rivalizálás örökké tart.
Esetleg próbálj meg lefogyni, lehet majd jobban érzed magad.
Fogytam már sokat kemény munkával, most már elfogadtam magamat. Néha rossz a háj a hasamon, de nem érdekel 1-2 percnél tovább.
A barátom szerint így vagyok tökéletes, szereti a hasamat is..
Hát ez a kérdés remekül elgondolkodtatott.
Én ugyan más nevében nem beszélek, de szerintem a megcsalás igazán attól függ, mennyire dögös az a csaj akivel megcsalnám a nőmet.
Azért ha egy ilyen csaj rám lenne kattanva, legyen akármilyen jó az a kapcsolat, fix hogy pattannék.
Nem harminc éves vagyok, hogy családalapításon gondolkozzak... Mondjuk az sem utolsó, hogy a külső nekem sokkal fontosabb... Még.
Én hiszek valahol abban, hogy nincs hűtlen csak makacs. (Tudom az eredeti idézet nem egészen így szól, de azt inkább meg se említsük.) Mindenkit rá lehet venni a hűtlenségre, csak a megfelelő eszköz kell... Pont ahogy a jó nőkkel mindent el lehet adni dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!