Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi hűtlen?

Figyelt kérdés

Annyi ismerősömet megcsalták már, engem még tudtommal soha..

Viszont most van egy kapcsolatom, és beleőrülök a féltékenységbe. Én vagyok az 1. barátnője, a jövőjét tervezgeti velem, stb, komolyan gondolja.. Tényleg főnyeremény lenne, ha nem gondolnék ilyeneket.

De félek elkötelezni magam, mert egyszerűen tudom, hogy minden férfi megcsalja a nőjét. Ez tényleg így van, vagy torzultak a gondolataim? Meg szerintem minden pasi arra gondol ha lát egy jó csajt, hogy dugná.. És ez is sz@rl esik, hogy biztos másokat ha meglát, ilyeneket gondol.. :S

A hülye gondolataim miatt már szakítani akarok.. :S

2012. aug. 20. 21:02
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:

nem minden férfi hűtlen! én sem vagyok az!

Csak a hülyéket fogtad ki

2012. aug. 20. 21:03
 2/56 anonim ***** válasza:

fúúúde unom már ezt a "minden pasi" "minden férfi" ilyen meg olyan???

NEEEEEEEM! Nem mind! ÉS van 1 millió ilyen kérdés.

Vannak normálisak is ennyi!

2012. aug. 20. 21:04
 3/56 anonim ***** válasza:
én amúgy már rájöttem hogy aki így látja azzal inkább nem is kezdek. Komolyan jó egyszer-kétszer oké, meg megpróbálom esetleg elmondani neki hogy nincs így de h ő ragaszkodik hozzá akkor csak nyugodtan. Higgyen amit akar.
2012. aug. 20. 21:05
 4/56 A kérdező kommentje:

De annyi rossz példa van a környezetemben..

Én 100%-ig hűséges vagyok. Már ott tartok, hogy akkor elborítja az agyamat a féltékenység, ha van 1 új lány ismerőse fb-on.. Beteges, de rettegek, hogy megcsal és olyan, mint a többi semmirekellő hűtlen "férfi"

5/56 anonim ***** válasza:
 6/56 anonim ***** válasza:
Megint az általánosítás. Nem, nem minden férfi hűtlen. Ha veled tervezgeti a jövőjét, akkor nem mást akar. Nehéz kimászni ebből a gödörből, de meg kell tenni, mert a kapcsolatodba is kerülhet.
2012. aug. 20. 21:07
 7/56 anonim ***** válasza:
felejtsd el az ilyen szemeteket,és a legközelebbi párkapcsolatodban többet várj a szexig.akkor kiderül ki hűséges és ki akar a szexre menni
 8/56 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem szexre megy, 2 hónapot vártunk vele, mert ő még szűz volt. Előbb is megtörténhetett volna, de nem akarta.
 9/56 anonim ***** válasza:
Hát,egyszer biztos leszel megcsalva,és lehet most.De nem hinném,hogy mindenki csak úgy megcsalja a másikat.Én már csináltam ilyet,a védelmemben csak anyit mondanék,hogy a kapcsolat már a végét járta,és ezen kívüli okból szakítottunk,és csak 1x csináltam.Egy boldog párkapcsolatban biztos nem tenném.Szerintem más is így van ezzel.
2012. aug. 20. 21:10
 10/56 A kérdező kommentje:

És attól, hogy sz@r a kapcsolat, már egyből meg kell csalni a másikat? Ez komolyan így megy???

Akármilyen sz@r lenne a kapcsolatom, nem lépnék félre.. Úgy látszik, ti vagytok a normálisak és én a hülye.. szuper. Teljesen ki vagyok ábrándulva a kapcsolatokból.

2012. aug. 20. 21:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!