Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy 39 évesen egy 21 éves lánnyal járok?
Nem vagyok pedofil, nem a lány korán van a hangsúly! Párkapcsolatban eddig mindig peches voltam. Elváltam, gyerekeim vannak, ex-nejemmel élnek. Nem vagyok bulizós típus, nem züllők. Dolgos, otthonszerető, romantikus alkatnak mondanám magam. Megismertem ezt a lányt, aki mindenben olyan, mint szeretnék. És itt nem csupán a külsejére gondolok! Okos, aranyos, teljesen egy hullámhosszon vagyunk! Dúl a szerelem, kölcsönösen! Csak a rosszalló pillantások, a hülye megjegyzések árnyékolják be életünket. :-(
Értelmes, kulturált hozzászólásokat kérnék!
Ha tényleg ilyen nagy a szerelem, vállald fel ezt a
kapcsolatot és ne foglalkozz vele, hogy mit pusmognak a
hátad mögött az öregasszonyok!
"én örülnék ha a szeretőm merne így lépni,mint te,de ő nem akar válni a gyermek miatt,aki 15 éves.Minden jót"
Már bocs, de az tuti hogy nem a gyerek miatt nem válik. Sokan csak kiegészítik az életüket a szeretőjükkel de ez nem jelenti azt, hogy ami már megvan azt fel is adnák érte. Csak az válik aki új kapcsolat nélkül is válna mert annyira rossz a házassága. Meg néhány hülye aki a farka után megy.
Ennyi idősen miért is érdekelne mások véleménye?...
44/F
én először meg szeretném kérdezni, hogy amikor szingli voltál, akkor alapból ennél a korosztálynál keresgéltél?
azért kérdezem, mert én 22 vagyok, és engem zavar, hogy 40 évesek találnak meg mindig:S és nem értem miért nem a saját korosztályuknál próbálkoznak.
amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak, addig nem gond, amíg szeretitek egymást:) mások véleménye nem számít!
maximum csak akkor lehet gondotok belőle, ha a lány csak 30 évesen akar gyereket:S ebből a szempontból nem biztos, hogy olyan jó a nagy korkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!