Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy 39 évesen egy 21 éves lánnyal járok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok pedofil, nem a lány korán van a hangsúly! Párkapcsolatban eddig mindig peches voltam. Elváltam, gyerekeim vannak, ex-nejemmel élnek. Nem vagyok bulizós típus, nem züllők. Dolgos, otthonszerető, romantikus alkatnak mondanám magam. Megismertem ezt a lányt, aki mindenben olyan, mint szeretnék. És itt nem csupán a külsejére gondolok! Okos, aranyos, teljesen egy hullámhosszon vagyunk! Dúl a szerelem, kölcsönösen! Csak a rosszalló pillantások, a hülye megjegyzések árnyékolják be életünket. :-(

Értelmes, kulturált hozzászólásokat kérnék!

2012. aug. 20. 19:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%
"aszongya" az egyik, nem lesz hosszú távú... és? mintha az azonos korúak közt mindig hosszú távú lenne -.- nem tudom egyeseknek miért fontos ilyenkor mindig kinyilatkoztatni ezt....
2012. aug. 20. 19:34
 12/23 anonim ***** válasza:
Valószínű arra gondolnék titeket látva, hogy "kapuzárási pánik".
2012. aug. 20. 19:34
 13/23 anonim ***** válasza:
Így van, 12-es mondott igazat!
2012. aug. 20. 19:37
 14/23 anonim ***** válasza:
Szerintem normális.
2012. aug. 20. 19:47
 15/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az eddigi hozzászólásokat!

Igen, mindketten felvállaljuk, eddig is ezt tettük!

Nem hinném, hogy kapuzárási pánik lenne. Nem miatta váltam el! Hogy a sors úgy hozta, hogy akivel teljesen megértem magam, akivel egy hullámhosszon vagyok, akivel szinte egyek a gondolataink, avval nagy a korkülönbség... Nem én kértem az élettől így.

Valaki kérdezte, hogy régebben is a húszon éves korosztály vonzott. Tulajdonképp soha nem a kor határozta meg, ki szimpatikus számomra, ki vonzó. Eddigi életem során, volt mindenféle kapcsolatom. Volt, hogy én voltam fiatalabb, volt, hogy nagyjából egy korúak voltunk és persze, akadt aki fiatalabb volt nálam.

Barátnőmre nem egyszeri megszólítással akadtam. A közelben lakik és többször összefutottunk. (boltban, kutyasétáltatásnál, csak úgy az utcán, stb) Kialakult valami, majd jött a randizás. :-)

Tulajdonképp nem keresgéltem ismerkedős oldalakon, nem járok szórakozóhelyekre, csak úgy jött a kapcsolat.

"Költözzetek városba!"

Ott lakunk. Bp :-)

Attól még nem mindenkinek szimpi, ha érett férfit lát fiatal lánnyal :-)

Eszembe jutott egy klasszikus vicc:

A tizenhat éves lány zokogva újságolja az anyjának, hogy kimaradt egy mensese. A szülők felháborodva, és kétségbeesve kérdik a lányuktól, hogy melyik disznó tette ezt vele. A lány felhívott valakit telefonon. Fél óra múlva megáll a ház előtt egy vadonatúj Ferrari. Kiszáll belőle ősz halántékú úriember, drága elegáns öltönyben, divatos cipőben, vastag aranylánccal a nyakában, és belép a házba. A nappaliban leül a szülők és a lány közé, s határozottan így szól:

- Jó reggelt! Hallom a lányuktól, hogy mi történt. Családi okok miatt nem tudom őt feleségül venni, de ajánlatom a következő: Amennyiben lánya születne, kap tőlem három üzletet, két apartman házat, egy tengerparti villát, s évente 500 000 dollárt. Ha fiú lesz, nevére iratom két gyáramat, és ugyanúgy 500 000 dollárt évente. Amennyiben ikrek lennének, egy-egy gyár és 250 000 dollár lesz az apanázsuk. Ha elvetélne...

Itt az apa, kihasználva a lélegzetvételnyi szünetet közbeszól:

- Megdugod még egyszer!!!

:-))

Szerencsére szülein nem ellenzik, nem kritizálnak minket. Sem az én idős szüleim. Így persze nekünk is könnyebb!

2012. aug. 20. 19:53
 16/23 anonim ***** válasza:
valami gixer akkor is lehet, ha ide kiírtad a problémádat. Valahol te is érzed, hogy nem normális ez a nagy korkül.
2012. aug. 20. 19:58
 17/23 anonim ***** válasza:

ma 19:34

erre nagyon eccerű a választ, hogy miért nem a te korosztályodból próbálkoznak a hapsik:

mert a te korosztlyod beképzelt, lenéző és a 40-es hapsikért van oda. Ezzel elveszik a normális, e apasztalatlan vagy esetleg tapasztalt srácok önbizalmát..

2012. aug. 20. 20:14
 18/23 szamo77db ***** válasza:

Tudod, milyen ritka az igazi, nagy szerelem? Ha olyan sze-

rencsés vagy, hogy rátaláltál és ő rádtalált, akkor

fogjátok meg egymás kezét és előre együtt, tűzön-vízen át!

És mondom, arra nem kell figyelni, hogy ki mit beszél!

Mi köze hozzá bárkinek is?

2012. aug. 21. 08:39
 19/23 anonim ***** válasza:
Simán jó, amit csinálsz! :) A pedofília nem itt kezdődik. Az pedig, h mennyire lesz hosszú távú, nos az csak kettőtökön múlik. Tojd le mások véleményét, csak irigykednek! ;)
2012. aug. 21. 09:22
 20/23 anonim ***** válasza:

semmi furcsa nincs benne

ha szeretitek egymást akkor semmi baj

2012. aug. 21. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!