Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy 39 évesen egy 21 éves lánnyal járok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok pedofil, nem a lány korán van a hangsúly! Párkapcsolatban eddig mindig peches voltam. Elváltam, gyerekeim vannak, ex-nejemmel élnek. Nem vagyok bulizós típus, nem züllők. Dolgos, otthonszerető, romantikus alkatnak mondanám magam. Megismertem ezt a lányt, aki mindenben olyan, mint szeretnék. És itt nem csupán a külsejére gondolok! Okos, aranyos, teljesen egy hullámhosszon vagyunk! Dúl a szerelem, kölcsönösen! Csak a rosszalló pillantások, a hülye megjegyzések árnyékolják be életünket. :-(

Értelmes, kulturált hozzászólásokat kérnék!

2012. aug. 20. 19:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy mit csinálnak ekkora ügye az emberek ebből. A barátom 38 éves, elvált, én 21 vagyok. A pszichológusom állandóan azt szajkózza belém, hogy apakomplexusom van, ami marhaság. Sosem értettem meg a saját korosztályomból a fiúkat, mindig legalább 5 évvel idősebb pasik tetszettek. A szüleim nekem még nem tudják és kellemetlenül érzem magam, mert nekem titkolóznom kell, míg az ő barátai/szülei mindent tudnak. Neki gyerekei szerencsére nincsenek, akkor még durvább lenne. A barátnőimnek elmondtam, totál jól fogadták, de amíg a szüleim nem tudják, nem mutatkozhatunk nyilvánosan és ez rossz. Ha a szüleim tudnák, lesz*rnám, hogy mit gondolnak mások. 21l.
2012. aug. 21. 16:49
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem lehet megfelelni mindenkinek. Nem is kell. Egyre több fiatal csaj választ különben érettebb fickót magának. Én 38/F vagyok, 24-25-ig benne lennék egy kapcsolatban,21 kicsit fiatalkának tűnik. Bár,ha minden klappol,miért ne??
2012. aug. 21. 23:03
 23/23 anonim ***** válasza:
50%

en 26 eves vagyok, es egy 41 eves ferfival ismerkedem eppen. meg nem mondanam hogy egy par vagyunk, de azt sem hogy semmi nincs koztunk. mi sem csak ugy ismerkedtunk meg hogy beprobalkozott a semmibol hanem egy helyen dolgozunk es lassu viz partot mos modszerrel szep lassan felhivta magara a figyelmem.

Most hogy mar voltunk parszor egyutt helyeken es lathattak minket egyutt nem mondom hogy nem kaptam el pillantasokat, sot eleinte volt aki egyenesen bele is szolt, nem akart egyutt latni minket. tudom hogy emiatt o is kellemetlenul erzi magat olykor, viszont en meg buszke vagyok ra, hogy ilyen ertelmes, intelligens tapasztalt ferfi mint o velem van. Igaz koztunk "csak" 15 ev van es nem mondom hogy nem lehet erezni, de nekem ez kifejezetten tetszik, szerintem nagyon sok elonye lehet egy ilyen kapcsolatnak.

Arrol meg mar reg leszoktam hogy masok velemenye szerint eljem az eletem, szerintem te se hagyd hogy holmi megjegyzesek bearnyekoljak a boldogsagod. :)

2012. szept. 1. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!