Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi hűtlen?
Annyi ismerősömet megcsalták már, engem még tudtommal soha..
Viszont most van egy kapcsolatom, és beleőrülök a féltékenységbe. Én vagyok az 1. barátnője, a jövőjét tervezgeti velem, stb, komolyan gondolja.. Tényleg főnyeremény lenne, ha nem gondolnék ilyeneket.
De félek elkötelezni magam, mert egyszerűen tudom, hogy minden férfi megcsalja a nőjét. Ez tényleg így van, vagy torzultak a gondolataim? Meg szerintem minden pasi arra gondol ha lát egy jó csajt, hogy dugná.. És ez is sz@rl esik, hogy biztos másokat ha meglát, ilyeneket gondol.. :S
A hülye gondolataim miatt már szakítani akarok.. :S
te vagy normális.ők meg megunták a kapcsolatukat ennyi.Magaddal törődj,hogy te legyél jó.
Normálisak kimondják,hogy vége és utána pasiznak/csajoznak.
A nők elvárják,hogy ne mondjuk,hogy minden nő k*rva,minden nő idióta ellenben a nők is ugyanúgy általánosítanak.Ami már rohadt unalmas.Két fajta férfi van a világon,az egyik az a fajta amelyik agykapacitás szempontjából megrekedt a neander-völgyi szintjén és az agyműködés pusztán az alapvető dolgok ellátására szolgál és csak a dugásra tud gondolni(Tisztessége és tartása persze nincs) és van a második pedig a civilizált férfi aki nem kettyint meg minden nőt aki elé veti magát,mert nem csak szexuális cél szempontjából keres női partnert(ennek a fajtának van gerince és nem adja fel a jól működő kapcsolatát valami lotyó miatt).
Ha a tévképzeteid miatt képes vagy szakítani vele,akkor úgy kell neked és egy idióta vagy.
21/F
Jó, törődök magammal, én nem fogok félrelépni.
De attól még beleőrülnék, ha a pasim félrelépne. Undorító dolognak tartom.
Ha szar a kapcsolat (de persze próbáltátok jóvá tenni de nem ment) egyértelmű,hogy ki kell lépni a kapcsolatból. Szerinted nem? Leélnéd az életed egy rossz kapcsolatban?
Viszont nem a megcsalással kell belőle kilépni, de azért így egy fokkal "elfogadhatóbb" a megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!