Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi hűtlen?
Annyi ismerősömet megcsalták már, engem még tudtommal soha..
Viszont most van egy kapcsolatom, és beleőrülök a féltékenységbe. Én vagyok az 1. barátnője, a jövőjét tervezgeti velem, stb, komolyan gondolja.. Tényleg főnyeremény lenne, ha nem gondolnék ilyeneket.
De félek elkötelezni magam, mert egyszerűen tudom, hogy minden férfi megcsalja a nőjét. Ez tényleg így van, vagy torzultak a gondolataim? Meg szerintem minden pasi arra gondol ha lát egy jó csajt, hogy dugná.. És ez is sz@rl esik, hogy biztos másokat ha meglát, ilyeneket gondol.. :S
A hülye gondolataim miatt már szakítani akarok.. :S
Én vagyok a 9es megint,aki volt hűtlen.
Jó,nem vagyok egy tökéletes valaki,de az mondja,hogy soha nem csinálna ilyet,aki már legalább 60 éves,és már biztos,hogy nem is tud ilyet csinálni.Ha valaki 1 évvel a bizonyos eset elött mondja,hogy én ezt teszem,nem hiszek neki.De így alakult az élet.Nem kell egyből el itélni valakit,mert hibázott.Attól még nem lettem állandó férreqrógép.Ezzel nem csakis magamat szeretném védeni,de vannak dolgok,amire az ember nem számítana,és mégis megtörténnek.pl nálam az volt,hogy a barátnőm hónapok óta elhanyagolt,már alig találkoztunk,tök magam alatt voltam.Erre jött egy lány,kedves volt veled,törődött is velem,és én szomorú is voltam már egy ideje,és megesett.De nálad még koránt sem biztos,hogy lesznek hasonló dolgok,lehet soha nem lesz ilyesmiben részed,de lehet te magad fogod ezt tenni.Még nem tudhatod előre.
Tessék, mi van ha 30 év házasság után egy kicsit elhanyagoljuk egymást a meló miatt, ő megismer egy nagyon kedves-aranyos csajt??
A plázacicás kommentemhez még annyit, hogy én nem akarok olyan lenni, mint azok, de attól még sz@r, ha egy ilyen áll mellettem..
akkor neked kisebb rendűségi érzésed van, nem a megcsalás itt a lényeg. JÓ mondjuk tényleg szar hogy a környezetedben mindenhol ezt látod meg hallod.
De azt hidd el, hogy simán lehetsz te is szép, még ha fúúú nem is vagy 96D-és méretű és nem vagy egy plaza b.itch. Szép a nagy mell de őszintén mondom nem ezen fog múlni.
Tele vagy komplexussal és ebből kihozod azt, hogy a legtöbb pasi ahol tudja, csalja a barátnőjét.
Keress fel egy szakembert minél előbb.
9es vagyok ismét.
Engem konkrétan a bulizásért,a kocsmázásért,és vásárlásért hanyagolt kb 2-3 hónapig(munkanélküli csaj,és én kerestem rá)Megértő vagyok a dolgokkal,de ezen nincs mit megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!