Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi hűtlen?

Figyelt kérdés

Annyi ismerősömet megcsalták már, engem még tudtommal soha..

Viszont most van egy kapcsolatom, és beleőrülök a féltékenységbe. Én vagyok az 1. barátnője, a jövőjét tervezgeti velem, stb, komolyan gondolja.. Tényleg főnyeremény lenne, ha nem gondolnék ilyeneket.

De félek elkötelezni magam, mert egyszerűen tudom, hogy minden férfi megcsalja a nőjét. Ez tényleg így van, vagy torzultak a gondolataim? Meg szerintem minden pasi arra gondol ha lát egy jó csajt, hogy dugná.. És ez is sz@rl esik, hogy biztos másokat ha meglát, ilyeneket gondol.. :S

A hülye gondolataim miatt már szakítani akarok.. :S

2012. aug. 20. 21:02
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
Nyilván ki kell lépni, de amíg benne vagyok, NEM csalom meg a másikat, mert az attól még kapcsolat, és a megcsalás is megcsalás!
2012. aug. 20. 21:16
 22/56 anonim ***** válasza:
Emiatt kár idegeskedned.Már nem él az a bizonyos ETIKETT amit betartottak
2012. aug. 20. 21:18
 23/56 A kérdező kommentje:

Komolyan mondom, minden embert a p*nája meg a farka irányít.. Normális ez?!

Miért nem lehet NEM-et mondani??

2012. aug. 20. 21:18
 24/56 A kérdező kommentje:
Mind1 inkább lesz@rom az egészet, leélem az életemet egy olyan mellett akit nem szeretem, legalább nem fog érdekelni, ha megcsal.
2012. aug. 20. 21:20
 25/56 anonim ***** válasza:
Most te csak arra gondolsz, hogy megcsal, vagy meg is csal? Nem mindegy. Úgy írsz, minthamár megtörtént volna. A kérdésben azt írod, hogy csak ettől félsz, azaz beképzeled magadnak. Akkor most miis van valójában?
2012. aug. 20. 21:21
 26/56 A kérdező kommentje:
Már ott tartok, hogy bebeszélem magamnak, hogy megcsal. Pedig szerinte tuti nem, tenyerén hordoz, de kikészülök ettől, hogy a legtöbb pasi ilyen. Lát egy nagy kidobott mellű csajt, és már vinné ágyba is, elfelejtve a barátnőjét..
2012. aug. 20. 21:22
 27/56 A kérdező kommentje:

Pl elmegy a haverjaival valahova, nekem meg azon kattog az agyam, hogy megcsal..

Kikészít ez az egész.

2012. aug. 20. 21:23
 28/56 anonim ***** válasza:
2012. aug. 20. 21:24
 29/56 anonim ***** válasza:
ezen kattogsz komolyan bolond vagy.elcseszett egy világ.nem tudsz vele mit csinálni.foglalkozz a saját kis tökéletes életeddel,és azon dolgozz hogy megtartsd
2012. aug. 20. 21:25
 30/56 anonim ***** válasza:

na ez hülyeség. Én is látok sok nagy mellű csajt, illetve nagy mell ha még csak az lenne, de igazából csomó jó csaj van nem kell hogy nagy mell legyen. De egy részt attól hogy látom őket, nem feltétlen érzek bármit is vagy áll fel a farkam.

De hát elég ha kimész a Köki-terminálhoz, vagy akárhova és máris egy csomó jó csaj van mindenfelé. Meg akárhogy is de nem ezen jár egész nap a fejem.

2012. aug. 20. 21:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!