Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom káromkodni. Hogy tudnám leszoktatni erről?
Figyelt kérdés
Minden apróság miatt mond csúnya szavakat...
Pl.: számítógép nem csinálja amit szeretne.Vezetés közben. Nem sikerül neki, ahogy akarja.
Nekem nagyon zavar. Minek kell ilyenekre ideges lenni..nem tudom.
Le kellett valahogy erről szoktatni? Vagy el kell fogadom ilyennek?
22L
2012. aug. 16. 22:46
3/9 anonim válasza:
Én jógázni kezdtem, magamtól, mert zavart. Ez a dühkitörés, odafigyelés nélkül nem lehet kontrollálni, de ezt a barátodnak kellene észrevennie.
4/9 anonim válasza:
Lehet ő sem tudja használni helyesen a magyar nyelvet.
5/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha helyesíráshibám van. Agyvelőgyulladásom volt 9 hónapos koromban. Ezért van ez.
2012. aug. 16. 22:54
6/9 anonim válasza:
Hát, találjatok ki együtt valami vicces káromkodást, olyasmit, hogy "a macska rúgja meg" vagy hasonló.... és azt használja.
7/9 anonim válasza:
Van olyan ismerősünk, aki minden második szava az hogy: 'bmeg'. De tényleg! Sajnos erre is rá lehet szokni, hogy bmeg-olj.
Szerintem csináld azt, hogy te is - ha ketten vagytok - minden kis apróságért bmeg-olj, káromkodj mindent össze vissza! Tarts neki tükröt, hogy lássa milyen "szép" a magyar nyelv, ha cifrázzák!
8/9 anonim válasza:
Nem, ez nem fog segíteni rajta. Mint írtam, ez dühroham, és semmi köze hozzá, hogy mit mond a másik, inkább csak jobban hergeli. Ha értelmes a barátod, akkor beszélgess el vele róla, ha ő is megérti, miért mondod, akkor onnantól lehet valamit kezdeni vele.
9/9 anonim válasza:
amikor csúnya szót mond bassz egyet a szájára és vágj hozzá egy nagy széles vigyort :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!