Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnél egy cigánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy cigánnyal?

Figyelt kérdés

Természetesen ezt nem rasszista kérdésként teszem fel.

Csak hajt rám egy cigány lány.Akinek bár a viselkedés stílusa kissé kifogásolható...de azért normálisabbnak tűnik.

És jól is néz ki.

De a rokonsága....hát az valami katasztrófa.

A bátyja mikor megtudta hogy a csaj akkori pasija szakítani akar a csajjal.A bátyja megkereste a pasiját és a saját lakásába berontva összeverte a gyereket.

De ez még csak hagyján a többi sztorihoz képest....

Ezért nem tudom hogy érdemes e lenne vele összejönni.

Mert azért én se akarok egyszer arra kelni hogy vmi kigyúrt "bulldogpofa" beront a lakásomba és rámtámad.

De a kérdésem az.

Hogy te összejönnél-e egy cigánnyal?

21/F

2009. júl. 22. 15:49
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
Soha.
2009. dec. 2. 16:15
 62/62 Aksika válasza:

1.Ha össze is jönnél vele,mindig kilógnál közülük mert magyar vagy.2.Tapasztalatból tudom,hogy nagyon nehéz őket levakarni magadról.3.Fiatalon nagyon jól tudnak kinézni de sajnos genetikájuknál fogva korán elvirágoznak ha érted miről beszélek.4.Sajnos többségük nem tud viselkedni és ha jobban körűl nézel a társadalom is igyekszik kivetni magából őket,ezért nehezebben kapnak munkát mert nagy az előítélet velük szemben.5.Ha valaki mellet biztonságban érzik magukat igyekszenek gyereket szülni az illetőnek,hogy kikerüljenek az otthoni rossz körülményekből.

De én azt gondolom,hogy van ellen példa is csak sajnos kevés.

2009. dec. 27. 00:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!