Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy cigánnyal?
Természetesen ezt nem rasszista kérdésként teszem fel.
Csak hajt rám egy cigány lány.Akinek bár a viselkedés stílusa kissé kifogásolható...de azért normálisabbnak tűnik.
És jól is néz ki.
De a rokonsága....hát az valami katasztrófa.
A bátyja mikor megtudta hogy a csaj akkori pasija szakítani akar a csajjal.A bátyja megkereste a pasiját és a saját lakásába berontva összeverte a gyereket.
De ez még csak hagyján a többi sztorihoz képest....
Ezért nem tudom hogy érdemes e lenne vele összejönni.
Mert azért én se akarok egyszer arra kelni hogy vmi kigyúrt "bulldogpofa" beront a lakásomba és rámtámad.
De a kérdésem az.
Hogy te összejönnél-e egy cigánnyal?
21/F
Ne tedd!!!
A rokonok sokan vannak és mindig előbukkannak ha nem is látod őket, a romáknál nagyon nagy az összetartás is.
De te döntesz!
Annyira jó, hogy egy kalap alá veszitek az összeset. Igenis vannak tisztességes cigányok is. Sőt, van, hogy sokszor egy olyan akit lenéztek, sokkal normálisabb, mint mondjuk egy magyar. Részben igazatok van, én sem bírom azokat, akik büdösek és zűrös a családjuk, de könyörgöm, NEM MINDEGYIK ILYEN. Nem ragozom tovább.
Amúgy én magyar vagyok.
17/L
mi ez a sok negatív válasz?
ha jol néz ki, én összejönnék vele 1 pár numerára. csak kamu nevet + címet adnék meg neki.(remélem nem a környékükön lax és nem viszed hozzátok soha) :D
21:44
Neked is csak azt tudom mondani, hogy olvasd már el rendesen a kérdést VÉGIG!
Azthiszem rosszul tettem fel a kérdést és félreértések származtak belőle.(pedig csak röviden akartam)
Úgy kellet volna inkább hogy:A helyemben összejönnétek evvel a cigány csajjal?
De a kérdésre így is megkaptam a többség válaszát.
Tehát nem történt annyi félreértés.
Már biztos hogy nem fogok összejönni vele.
Amúgy félreértések elkerülése végett én lesz..rom hogy ki cigó és ki nem az.A cigók közt is el kell különíteni a normálisat és a tetvet.Sok cigó haverom van aki sokkalta de többet ér mint bármelyik fehér ember akit eddig megismertem.Viszont sajnos a többségük nem olyan.....
21:44-essel és a 22:01-essel tökéletesen egyetértek..
Nyugodtan le lehet pontozni...
Arról nem is beszélve,hogy a szakítás után a csaj/pasi kinek kell? Mert én nem jönnék össze egy olyan csajjal,aki járt egy cigánnyal. De ez az én véleményem! Összejönni meg soha nem jönnék össze cigánnyal!
F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!