Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnél egy cigánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy cigánnyal?

Figyelt kérdés

Természetesen ezt nem rasszista kérdésként teszem fel.

Csak hajt rám egy cigány lány.Akinek bár a viselkedés stílusa kissé kifogásolható...de azért normálisabbnak tűnik.

És jól is néz ki.

De a rokonsága....hát az valami katasztrófa.

A bátyja mikor megtudta hogy a csaj akkori pasija szakítani akar a csajjal.A bátyja megkereste a pasiját és a saját lakásába berontva összeverte a gyereket.

De ez még csak hagyján a többi sztorihoz képest....

Ezért nem tudom hogy érdemes e lenne vele összejönni.

Mert azért én se akarok egyszer arra kelni hogy vmi kigyúrt "bulldogpofa" beront a lakásomba és rámtámad.

De a kérdésem az.

Hogy te összejönnél-e egy cigánnyal?

21/F

2009. júl. 22. 15:49
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:

A válaszok elég egyértelműek.

Már biztos hogy nem fogok összejönni vele.

Igazából nem akartam volna vele komolyabb kapcsot a "tipikus" viselkedése miatt...csak jó lett volna kicsit "hetyegni" vele(ha értitek mire gondolok).De hát azt én sem akarom hogy összeverjenek ezmiatt..

Egyébként a lányon nem is látszik hogy roma lenne pl:bőre teljesen fehér,barna hajú meg jó idomokkal rendelkezik.Csak 1-2 apróbb vonásból lehet észrevenni na meg a viselkedésén.Viszont a testvérein már eléggé látszik.

2009. júl. 22. 17:37
 22/62 anonim ***** válasza:
92%

Nem, és te se gyere össze ezzel a lánnyal, hiszen már most látszik rajta mennyire zűrös! soha a büdös életbe nem szabadulnál meg ettől a csajtól ha esetleg szakítotok, a család 4 falun át fog üldözni a Ladával amíg el nem kapnak és szét nem kenik az agyadat!

23/L

2009. júl. 22. 17:47
 23/62 anonim ***** válasza:
68%

Összejönnék a csajjal, összehívnám a rokonságot és robbantanák.

by: Józsi

2009. júl. 22. 19:49
 24/62 anonim ***** válasza:
81%
NINCS az a pénz amiért összejönnék egy cigóval!!!
2009. júl. 22. 19:56
 25/62 anonim válasza:
81%
HA CSAK ŐK LENNÉNEK A FÖLDÖN,AKKOR SEM JÖNNÉK ÖSSZE CIGÁNNYAL
2009. júl. 22. 20:11
 26/62 anonim ***** válasza:
79%
Kizárt!!!!!!
2009. júl. 22. 20:18
 27/62 anonim ***** válasza:
81%
Soha, semmilyen körülmények között.
2009. júl. 22. 20:32
 28/62 anonim ***** válasza:
29%
helló mindenkinek!Én egy magyar lány vagyok 8 éve élek együtt egy cigány sráccal akinek szintén elég zűrös hangos a családja!Volt már probléma a kapcsolatunkban mint minden más kapcsolatban el is költöztem pár napra a kislányunkkal(MERT IDŐ KÖZBEN SZÜLETETT EGY GYÖNYÖRŰ LÁNYUNK)és ők hiába hangosak és sokszor kiállnak a cigányság védelmében,mellettem álltak s támogattak ha el is hagyom a fiúkat akkor is az unokájuk a mindenük lesz s engem sem szidalmaztak.Szóval nem minden a cigány szó!Nem a származás az ember természete a lényeg!!MAGYARBAN IS VAN OLYAN LÁNY AKIT HA ELHAGYSZ A KIGYÚRT TESTVÉRE SZÉTVER CSAK ŐK SUNYIBAN!!!Csak erre senki nem gondol......
2009. júl. 22. 20:45
 29/62 anonim ***** válasza:
100%
20:45:Na igen,persze van olyan magyar lány is,de azt sem szabad elfelejtenünk,hogy nem megalapozatlan a kérdező "félelme"! Hogyha a kérdező összejönne ezzel a lánnyal,és nem éppen úgy alakulnának a dolgok ahogy kéne(értsd:megverik),akkor hiába megy feljelenti,a szétcseszett magyar rendőrség semmit nem kezdene..ellenben hogyha magyar lány uszítja rád azt a valakit,aki magyar,arra ugranának...
2009. júl. 22. 21:35
 30/62 anonim ***** válasza:
100%

20:45

Olvasd el rendesen a kérdést, világosan le vannak írva az előzmények!

2009. júl. 22. 21:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!