Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnél egy cigánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy cigánnyal?

Figyelt kérdés

Természetesen ezt nem rasszista kérdésként teszem fel.

Csak hajt rám egy cigány lány.Akinek bár a viselkedés stílusa kissé kifogásolható...de azért normálisabbnak tűnik.

És jól is néz ki.

De a rokonsága....hát az valami katasztrófa.

A bátyja mikor megtudta hogy a csaj akkori pasija szakítani akar a csajjal.A bátyja megkereste a pasiját és a saját lakásába berontva összeverte a gyereket.

De ez még csak hagyján a többi sztorihoz képest....

Ezért nem tudom hogy érdemes e lenne vele összejönni.

Mert azért én se akarok egyszer arra kelni hogy vmi kigyúrt "bulldogpofa" beront a lakásomba és rámtámad.

De a kérdésem az.

Hogy te összejönnél-e egy cigánnyal?

21/F

2009. júl. 22. 15:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
92%

És ha provokatív akkor mivan? Nem veszed észre mit művelnek ezek? Nekik meg a viselkedésük provokatív,mégse köt beléjük senki..

Kérdésre a válasz: Egyértelmű,hogy NEM.Még ha ő lenne a legszexibb legvadítóbb legdögösebb lány akkor sem.Bottal se piszkálnám meg..Még ha ő rendes is..ott van tényleg a rokonság..nah egyszer vesszél vele össze,másnap meg is késelnek...Ne légy ostoba :S

2009. júl. 22. 16:28
 12/62 anonim ***** válasza:
92%
NEM
2009. júl. 22. 16:30
 13/62 anonim ***** válasza:
92%
hülye vagy? DEHOGY
2009. júl. 22. 16:32
 14/62 anonim ***** válasza:
90%
Nálam teljesen egyértelmű NEM a válasz, az hogy ilyen a családja az már csak ráadás.
2009. júl. 22. 16:32
 15/62 anonim ***** válasza:
92%
Cigánnyal? SOHA!
2009. júl. 22. 16:37
 16/62 anonim ***** válasza:
98%

Ahogy leírtad a sztorit: NE!!!

és gyorsan tüntesd el az életedből azt a lányt, mielőtt csúnya vége lesz.

2009. júl. 22. 16:44
 17/62 anonim ***** válasza:
91%
SOHA!! a vér nem válik vízzé!
2009. júl. 22. 16:48
 18/62 anonim ***** válasza:
90%
SOHA! Még ha a családja is normális lenne akkor se!
2009. júl. 22. 16:50
 19/62 anonim ***** válasza:
90%
SOHA
2009. júl. 22. 16:54
 20/62 anonim ***** válasza:
59%

Jó hát akkor lehet pontozni.. Az én barátom félig az, de minden rendben vele és a családjával, nagyon szeretem őket. Semmi gond nincs velük.

Viszont ebben az esetben én is kerülném az illetőt.

17/L

2009. júl. 22. 17:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!