Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnél egy cigánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy cigánnyal?

Figyelt kérdés

Természetesen ezt nem rasszista kérdésként teszem fel.

Csak hajt rám egy cigány lány.Akinek bár a viselkedés stílusa kissé kifogásolható...de azért normálisabbnak tűnik.

És jól is néz ki.

De a rokonsága....hát az valami katasztrófa.

A bátyja mikor megtudta hogy a csaj akkori pasija szakítani akar a csajjal.A bátyja megkereste a pasiját és a saját lakásába berontva összeverte a gyereket.

De ez még csak hagyján a többi sztorihoz képest....

Ezért nem tudom hogy érdemes e lenne vele összejönni.

Mert azért én se akarok egyszer arra kelni hogy vmi kigyúrt "bulldogpofa" beront a lakásomba és rámtámad.

De a kérdésem az.

Hogy te összejönnél-e egy cigánnyal?

21/F

2009. júl. 22. 15:49
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
95%
SOHA! Az életben nem tudnál megszabadulni ép bőrrel a családjától, vagy az ex esete nem elég világos?
2009. júl. 22. 15:51
 2/62 SzSzili ***** válasza:
66%
Hát ha a családja nem lenne ilyen akkor persze. De így 100% hogy nem.
2009. júl. 22. 15:53
 3/62 anonim ***** válasza:
93%
nem soha nem vagyok rasszista de általába az ilyeneknem hasonló vérmérsékletü ember kell
2009. júl. 22. 15:55
 4/62 anonim ***** válasza:
30%
Ha ilyen a családja akkor nem. De ha nem lenne ilyen zavaró tényező, akkor igen.
2009. júl. 22. 15:59
 5/62 anonim ***** válasza:
81%

Soha. Hiszek abban, hogy vér a vérrel...

Egyébként nem értem, normális és jól néz ki, de a viselkedése hagy némi kívánnivalót maga után.. Akkor mi a kérdés?? Főleg ilyen családdal..

Kívánom,hogy dönts jól,bármi lesz..

2009. júl. 22. 16:05
 6/62 anonim ***** válasza:
91%

gondolj bele most h mindig félelemben élnél( ha csak nem vagy kigyúrva te is) mindig figyelned kéne arra h nehogy felhúzd a csajt mert akk 1 telefon azt elintéz a rokonságból vki...

nem jönnék össze énse 1el sem..

magyar lányok a szépek hátnemtudod.?:)

2009. júl. 22. 16:09
 7/62 anonim ***** válasza:
90%
semmilyen körülmények között nem jönnék össze cigánnyal.
2009. júl. 22. 16:09
 8/62 anonim ***** válasza:
88%
biztos h nem
2009. júl. 22. 16:13
 9/62 anonim ***** válasza:
24%
provokatív kérdés...
2009. júl. 22. 16:15
 10/62 anonim ***** válasza:
74%
Cigánnyal sosem (mert hetero fiú vagyok), cigány lánnyal igen, miért ne? De az említettel az említett okokból inkább nem. Ezt sem etnikai alapon, ha egy echte magyar vagy akár egy örmény, zsidó, néger, akármilyen lányról tudnám, hogy a bátyja félholtra verte az előző udvarlóját, az mind ugyanennyit nyomna a latba a kapcsolat ellen.
2009. júl. 22. 16:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!