Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy cigánnyal?
Természetesen ezt nem rasszista kérdésként teszem fel.
Csak hajt rám egy cigány lány.Akinek bár a viselkedés stílusa kissé kifogásolható...de azért normálisabbnak tűnik.
És jól is néz ki.
De a rokonsága....hát az valami katasztrófa.
A bátyja mikor megtudta hogy a csaj akkori pasija szakítani akar a csajjal.A bátyja megkereste a pasiját és a saját lakásába berontva összeverte a gyereket.
De ez még csak hagyján a többi sztorihoz képest....
Ezért nem tudom hogy érdemes e lenne vele összejönni.
Mert azért én se akarok egyszer arra kelni hogy vmi kigyúrt "bulldogpofa" beront a lakásomba és rámtámad.
De a kérdésem az.
Hogy te összejönnél-e egy cigánnyal?
21/F
Soha. Hiszek abban, hogy vér a vérrel...
Egyébként nem értem, normális és jól néz ki, de a viselkedése hagy némi kívánnivalót maga után.. Akkor mi a kérdés?? Főleg ilyen családdal..
Kívánom,hogy dönts jól,bármi lesz..
gondolj bele most h mindig félelemben élnél( ha csak nem vagy kigyúrva te is) mindig figyelned kéne arra h nehogy felhúzd a csajt mert akk 1 telefon azt elintéz a rokonságból vki...
nem jönnék össze énse 1el sem..
magyar lányok a szépek hátnemtudod.?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!