Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Úgy érzem, soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Úgy érzem, soha nem lesz senkim! 16/L

Figyelt kérdés
Soha nem volt barátom, és úgy érzem nem is lesz soha. Olyan, mintha nem szeretne senki az anyámon kívül. Pedig állítólag nem vagyok csúnya! Mi lehet a baj velem?

2012. aug. 12. 22:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
dettó
2012. aug. 12. 22:56
 2/18 anonim ***** válasza:
Ez így nehéz kérdés,látnom kéne,beszélgetni sem ártana,akkor könnyeben megmondanám mi a gond.
2012. aug. 12. 22:59
 3/18 anonim válasza:
Itt vagyok én is 16 fiù sose volt senkim, de még csak érdeklődést se làttam felém lánytòl. A kinézetemmel nincs gond. (szerintem) Nem tudom mi lehet a baj velem?!
2012. aug. 12. 23:01
 4/18 anonim ***** válasza:
az a bajod hogy nincs önbizalmad. Ezt ugye nem gondolod komolyan hogy ezt ki jelented hogy ugy érzed neked aztán nem lesz soha a következő 50 évben...... Az hogy 16 évesen még nem volt nem jelent semmit. simán ráérsz. Csak rajtad múlik lesz-e... A te hozzáállásodon..... semmi máson.
2012. aug. 12. 23:03
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a bulizós típus, és nem ismerek sok embert. És eléggé bizalmatlan vagyok az idegenekkel. Talán ez a baj?
2012. aug. 12. 23:03
 6/18 anonim ***** válasza:
képeet
2012. aug. 12. 23:06
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem küldök képet se itt se üzenetbe. Eddig tíz ember írt, hogy ismerkedjünk, de nem ismerkedek interneten, csak beszélgetek.
2012. aug. 12. 23:08
 8/18 anonim ***** válasza:
beszélgetés ismeretlennel = ismerkedés!:) de amúgy attól hogy megismersz embereket neten nem lesz bajod:) menj bulizni!majd lesz valakid!
2012. aug. 12. 23:11
 9/18 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy a buliba nem járás, valamint a bizalmatlanság lenne a probléma. Sokan mások ugyanilyenek, mégis van párjuk. Valószínűleg az önbizalmaddal van a probléma. Vagy esetleg félénk típus vagy? Mert velem ez a helyzet, és ugyanott tartok ahol Te, tehát nem volt még barátnőm, de sem a bizalmatlanságnak, sem az ismeretségi körbe tartozók számának nincs ehhez köze. Buliba én se járok, kifejezetten utálom az ilyen helyeket.

Egy a lényeg, hogy ne add fel! Bízz! :)

22/f

2012. aug. 12. 23:11
 10/18 anonim válasza:
Ha látnánk rólad képet,pl küldenél privátban,és beszélnénk veled egy keveset,ötbbet tudnánk mondani.
2012. aug. 12. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!