Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen helyzetben még is mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben még is mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

ez egy nagyon komplikált helyzet

de csak magamnak köszönhetem ..

szóval ..

járok egy lánnyal ami mind szép és jó ,de ..

van még egy

..

szóval 1. számú lány akivel járok .. 3 hónapja ismerem .. eleinte nem vonzódtam hozzá vele járok egy edzésre tök jól elvagyunk meg minden .. csak hát jött egy másik lány aki nagyon bekavart ..

ez még előtte volt mielőtt nem jártam az első számú lánnyal .. 5 napja ismerem kb,de valami nagyon megfogott benne .. és ő meg szerelmes belém, csak hogy ezt nem tudtam és tök jóba lettünk mondta nekem,hogy küldjek egy sms-t az első számú lánynak,hogy mit szeretne velem kapcsolatban stb.. hülye ötletnek tartottam,mert élőben azért még is csak jobb lenne,de még is elküldtem az sms-t ekkor derült ki,hogy szerelmes belém a 2. számú lány .. és abban reménykedik,hogy azt írja vissza,hogy nem érez irántam semmit csak hogy még az nap visszajött az sms,hogy igen.. szeret .. ,de nem akarom elmondani a 2. számú lánynak,hogy összejöttem az 1. számú lánnyal már,mert nem akarom megbántani .. a 2. számú lánnyal találkoztam ma is meg holnap is fogok.. mindenképpen velem akar lenni tök rendes meg stb .................. és most mmeg kétely támadt bennem az 1. számú lánnyal kapcsolatban erre ezt mondta nekem a 2. számú lány .. de őt jól ismered..és ha szereted ne add fel értem...de ha ezen gondolkoznod kell, akk. lehet nem is szereted igazán....

és most nem tudom mit tegeyk

és ha azt mondom a 2. lányak bocs már van csajom .. akkor meg sírni fog meg minden azt meg nem akarom -.- ,de ha ezen gondolkoznom kell akkor lehet nem is szeretem igazán ..

szóval "csak ennyi a bajom"

Igazán segíthetne valaki.. Egy elkeseredett 15 éves fiú ..

2012. aug. 10. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:

az egyik ígyis-úgyis sírni fog.

szerintem hagyd mind a kettőt ha gondolkoznod kell köztük és nem tudsz választani akkor egyiket se szereted igazán.

2012. aug. 10. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Erre milyen választ vársz?
2012. aug. 10. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:
hát hallod ez bonyolult mint a Dallas. esküszöm nem értem, pedig nagyon akarom érteni! most kivel vagy mióta? és te kit szeretsz?
2012. aug. 10. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
tudod mit, inkább ne is részletezd, választ azt a lányt, akit te szeretsz, akivel jobban érzed magad. a másikkal pedig szakíts, de azért legyél kíméletes!
2012. aug. 10. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt válaszd, akivel jobban elvagy, többet érdeklődik utánad. Lehet most elnyomod az érzéseidet, de sokáig nem tudod.
2012. aug. 10. 20:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom kit szeretek,úgy érzem rosszul választottam a 2. lány sokkal jobban szeret,vagy is nem tudom,mert az első számú lány az most törökországban van :/
2012. aug. 10. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
nem tudod kit szeretsz, mert a 2. lány jobban szeret téged, az 1. meg töröko-ban van? hallod, hagyd inkább a csajozást, nem megy ez neked!
2012. aug. 10. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!