Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondjátok el h mit tehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjátok el h mit tehetnék egy ilyen helyzetben h valahogy visszaszerezzem őt?

Figyelt kérdés

Nem szokásom ide kérdést feltenni, mert magam szoktam megoldani a gondjaimat, de ez most egy kivételes eset, mivelhogy már tényleg nem tudom h mit tehetnék.

"Röviden":

Volt egy távkapcsolatom, kb két évig tartott, azonban a barátnőm szakitott velem...figyelmetlen voltam, mert lekötött a suli az utolsó két hét folyamán amig tartott a tanitás. Valamint zavarta h egyik osztálytársnőmmel jóba lettem és sokat lógtam vele, azonban én a csaj iránt BARÁTSÁGON kivül semmit nem éreztem!! Egy nap ezzel a lánnyal chateltem, aki épp a gondjairól irt nekem, de már késő éjjel volt, a barátnőm ekkor irt egy sms-t h felhivna h beszélgessünk (mint ahogy azt elég sűrűn tettük), én meg azt mondtam h: "Bocsi, de most chatelek az osztálytársnőmmel, mindjárt megyek is aludni mert már késő van." ...ezzel a mondatommal tettem tönkre mindent, amit persze beláttam h őrület nagy baromság volt a részemről!! :S Rögtön másnap szakitott velem...2hónapja próbálom őt visszaszerezni eredmény nélkül...nem tudok már mit kitalálni...találkozni sem akart h személyesen beszéljük meg....nem tudom feldolgozni h a saját hülyeségem miatt veszitettem el őt...hiába mondom neki h nekem ő a mindenem, és tényleg igy van...hatástalan. Nem tudok mit csinálni...túlságosan szeretem őt és nem tudom elfelejteni, hiába próbáltam....bármit megadnék h újra vele lehessek...:S

Szóval és vallomással nem mentem semmire...nem tudom mit tehetnék...életemben először teljesen elvagyok keseredve.

2012. aug. 10. 02:47
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
hú de unalmas már a sokadik ilyen jellegű kérdést itt olvasni... a feléig elolvastam de nincs ilyenhez türelmem, már annyi ilyen kérdés volt
2012. aug. 10. 02:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Tudom, nem ezt várod, de hagyd őt. Két hónap alatt nem bocsátott meg, már soha nem is fog. Valószínűleg nem tud bízni benned, ezzel pedig nem sok mindent tud(sz) csinálni. Egyébként valóban elég hülye voltál, vond le a tanulságot, és legközelebb légy figyelmesebb. Ennyit tudsz tenni.
2012. aug. 10. 02:54
 3/10 Ivett a nevem ***** válasza:
54%

te tényleg nagy barom voltál, de legalább belátod.

menj el hozzá személyesen. vigyél virágot hiába régi divat, hidd el még azért van értelme.

kérd meg ott szemtől szembe, hogy 3percet adjon.

szemtől szembe jobb mint telón.

2012. aug. 10. 02:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Kemény dió,mert jól besértődött,valahol igaza van,de ezt te is tudod.Ettől függetlenül nem csaltad meg,tehát ilyesmi nem történt,ez tegyen magabiztossá.Írd meg neki,hogy elszúrtad,mert fontosabb volt a chatelés,de nem csaltad meg,és ha ezért képes szakítani,ám legyen,nem tudsz többet tenni,kívánj neki minden jót.Ha szeret,elgondolkozik,és megbocsát.Ha nem,akkor felesleges utána futkosni,mert csak élvezi a helyzetet.Hasonló szituban voltam,nem hittek nekem,és úgy vagyok vele hogy akkor nem ő volt a hozzám való ha arra nem képes hogy bízzon bennem.Szar érzés,de az nyugtat hogy nekem van igazam.Ebből is tanultál valamit.
2012. aug. 10. 03:00
 5/10 anonim ***** válasza:
természetesen hülyeség volt elmondani az igazat..az adott szituban..viszont ha ezen elmegy a kapcsolat,akkor nem sokat érhetett..ez nem oly súlyú dolog ami miatt fel kéne rúgni 2évet..33f
2012. aug. 10. 03:05
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

Ezért dobott a csaj? Ne haragudj hogy megkérdezem, de hány éves? 14? Egy nő elfogadja, hogy a Kedvesének vannak lánybarátai is. Oké, persze nem volt szép hogy éjjell-nappal vele lógtál, de ez nem szakítóok, főleg nem egy 2éves kapcsolatban...Én a helyedben hagynám, szerintem nála már lilógot a lóláb és ez egy jó ürügy volt, hogy szakítson. Hagyd a fenébe, és keress egy olyat, aki megértőbb, vagy szeret annyira, hogy megbocsájtson.

29/n

2012. aug. 10. 06:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Na azért ezt egy kicsit túlzásnak érzem, hogy emiatt ennyire berágott. Ha szeretne már megbocsájtott volna. Szerintem neki pont kapóra jött ez a sztori, mert már amúgyis dobni akart.... elég logikusnak tűnik. 25/L
2012. aug. 10. 06:25
 8/10 nevem-senki ***** válasza:
A véleményem: tiszteletre méltó az őszintesèged, és jó nagy barom voltál, h nem figyeltél a barátnődre.
2012. aug. 10. 07:18
 9/10 nevem-senki ***** válasza:
A tanàcsom: küld el neki a kérdésed linkjét. Az itt olvasottak talán megenyhítik a szívét és elindulhat egy párbeszéd.
2012. aug. 10. 07:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Tényleg... mutasd meg neki a kérdést. veszteni valód nincs. De ha ezek után sem akar kibékülni veled akkor hagyd... Már csak magad miatt is.
2012. aug. 10. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!