Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjátok el h mit tehetnék egy ilyen helyzetben h valahogy visszaszerezzem őt?
Nem szokásom ide kérdést feltenni, mert magam szoktam megoldani a gondjaimat, de ez most egy kivételes eset, mivelhogy már tényleg nem tudom h mit tehetnék.
"Röviden":
Volt egy távkapcsolatom, kb két évig tartott, azonban a barátnőm szakitott velem...figyelmetlen voltam, mert lekötött a suli az utolsó két hét folyamán amig tartott a tanitás. Valamint zavarta h egyik osztálytársnőmmel jóba lettem és sokat lógtam vele, azonban én a csaj iránt BARÁTSÁGON kivül semmit nem éreztem!! Egy nap ezzel a lánnyal chateltem, aki épp a gondjairól irt nekem, de már késő éjjel volt, a barátnőm ekkor irt egy sms-t h felhivna h beszélgessünk (mint ahogy azt elég sűrűn tettük), én meg azt mondtam h: "Bocsi, de most chatelek az osztálytársnőmmel, mindjárt megyek is aludni mert már késő van." ...ezzel a mondatommal tettem tönkre mindent, amit persze beláttam h őrület nagy baromság volt a részemről!! :S Rögtön másnap szakitott velem...2hónapja próbálom őt visszaszerezni eredmény nélkül...nem tudok már mit kitalálni...találkozni sem akart h személyesen beszéljük meg....nem tudom feldolgozni h a saját hülyeségem miatt veszitettem el őt...hiába mondom neki h nekem ő a mindenem, és tényleg igy van...hatástalan. Nem tudok mit csinálni...túlságosan szeretem őt és nem tudom elfelejteni, hiába próbáltam....bármit megadnék h újra vele lehessek...:S
Szóval és vallomással nem mentem semmire...nem tudom mit tehetnék...életemben először teljesen elvagyok keseredve.
te tényleg nagy barom voltál, de legalább belátod.
menj el hozzá személyesen. vigyél virágot hiába régi divat, hidd el még azért van értelme.
kérd meg ott szemtől szembe, hogy 3percet adjon.
szemtől szembe jobb mint telón.
Ezért dobott a csaj? Ne haragudj hogy megkérdezem, de hány éves? 14? Egy nő elfogadja, hogy a Kedvesének vannak lánybarátai is. Oké, persze nem volt szép hogy éjjell-nappal vele lógtál, de ez nem szakítóok, főleg nem egy 2éves kapcsolatban...Én a helyedben hagynám, szerintem nála már lilógot a lóláb és ez egy jó ürügy volt, hogy szakítson. Hagyd a fenébe, és keress egy olyat, aki megértőbb, vagy szeret annyira, hogy megbocsájtson.
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!