Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem annak ellenére hogy folyamatosan bánt lelkieleg. Ebben a helyzetben mit tehetek?
Megszakítani vele a kapcsolatot egy ideig. Kevesebb találkozás, kevesebb beszélgetés. Aztán új szerelem.
Én ezt tettem. :) Néha még fáj, viszont már annyiszor bántott, hogy elegem lett.
Írhatsz privit, ha gondolod.
2. igazad van :)
1. Nagyon sok dologról tudja hogy fáj nekem, mégis mond olyanokat. Pl. hogy semmit nem érek neki és hasonlók. Tudja hogy ilyenkor magam alatt vagyok, tudja hogy nem tudok ezeken olyan könnyen túllépni, mégis megteszi.
Azt bezzeg nem mondod, hogy miért bánt. Nem lehet, hogy te bántottad meg valamivel, ő meg nem tudja máshogy érzékeltetni azt amit szeretne, csak úgy, ha kicsit erélyesebb (netalán minimálisan bunkó)?
Lehet, hogy a szíve emberi szeretetért esedezik, függetlenül attól, hogy milyen és talán ő se örül annak amit tesz, de akkor legalább odafigyelsz rá.
Miért nem akarsz vele találkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!