Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lép le folyamatosan facebook chat-ről szakítás után?
2 hónapig jártam egy fiúval majd szakított velem,de normálisan megbeszéltük a dolgokat.
A héten ez kb a 20. alkalom hogy én bejelentkezek és ő fél percen belül eltűnik.
Az jutott eszembe hogy mivan ha azért mert fél hogy keresem vagy nem hagyom békén és hogy még véletlenül se írjak rá. De tisztán megmondtam neki hogy nem fogom keresni.
Ötletek?
De én nem írok rá.... ő keresett meg szakítás után hogy ő még attól hogy nem vagyunk együtt szeretné velem tartani a kapcsolatot és beszélgetni,és hogy bármikor írhatok neki.
De nem írok...
Szerintem ezen ne agyalj túl sokat.
Nekem is volt olyan, hogy valaki online volt, amikor beléptem, aztán mire ráírtam volna már el is tűnt.
Olyan sokszor megtörtént, hogy rájöttem, szar ez a facebook cset, nem frissíti elég gyorsan az állapotokat, volt olyan h skype-on beszéltem az illetővel, és kiderült, már 15 perce kilépett, nekem meg még online-nak tűnt. Ha ráírok, akkor írja csak ki, hogy nem elérhető.
Tiltsd le, magadat kíméled meg a felesleges agyalástól. :)
Én ezt el is fogadom,mert nem nevezhető szerelemnek a dolog.
Csak azt furcsálom hogy szakítás után Ő volt az aki megkeresett hogy beszélgetni szeretne velem tovább.
Ez miatt nem értem az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!