Mennyi volt a leghosszabb idő amit külön töltöttetek szakítás és újrakezdés között?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 18:58
2/7 A kérdező kommentje:
ja és azt is leírhatjátok hogy kommunikáltatok e ez idő alatt
2012. jún. 7. 19:04
3/7 anonim válasza:
3 hét. Bár előtte még egyáltalán nem volt se hosszú, se komoly a kapcsolat, tehát 3 hét után mondhatni teljesen előről kezdtük a dolgot. Nem voltak sérelmek. Én egyébként nem hiszek abban, hogy szakítás után rendbe jöhetnek a dolgok. Ha szakításra került a sor, akkor annak komoly oka lehetett, az később sem lesz másképp. Az ember nem kezdheti előről, nem felejtheti el a sérelmeit. Nekünk ez azárt működött így, mert tuljadonképpen nem voltak sérelmeink, nem is voltunk úgy igazán együtt.
4/7 anonim válasza:
2 ÉV,AZTÁN UJRA ÖSSZEJÖTTÜNK,ÉS AZTÁN UJRA SZAKOTOTTUNK,PÁR ÉV UTÁN,CSAK AZ IDÖM PAZAROLTAM.
5/7 anonim válasza:
Fél év.
De ez alatt minden megváltozott bennem...
Amúgy kommunikáltunk, barátok maradtunk, meg szexeltünk is (mielőtt bárki ítélkezne, úgy voltunk vele, jobb így, mintha egyéjszakás kapcsplatokat halmoznánk....)
6/7 anonim válasza:
16 év!! Gyerekszerelemnek indult. Vége lett. 16 év múlva viszont mindent feladtunk egymásért. Ő lett a férjem! 6 hónapos a kisfiunk!!! Tudom nem erre gondoltál, de le kellett írnom!
7/7 anonim válasza:
2 és fél hónap. De ma ismét szakítottunk. Most ment el, elvitte a tőle kapott cuccaimat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!