Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri még küzdeni érte?
Figyelt kérdés
Több mint két évig voltam együtt a párommal, amikor ő azzal az indokkal szakított velem hogy már nem úgy érez mint rég, illetve hogy a sok "vita" miatt van ez. Elég stresszes időszak volt az utóbbi pár hónap mindkettőnknek, de már a végéhez közeledünk. Az említett viták többnyire abból álltak hogy idegesen nekem esett, sajnos mindenen felkapta a vizet, ha rólunk volt szó, ha nem. Akármikor beszélek vele azóta még mindig úgy érzem hogy szeret, és ő is azt mondja hogy még mélyen érzi hogy szeret, de mivel ez kevés, ezért nem akarja folytatni.
Akármikor kérdeztem hogy hogy van, mindig azt mondta hogy fáj neki, de tereli a gondolatait, hogy nem szabad ezt. Teljesen olyan mintha csak be akarná magyarázni magának már. Érdekelne a véleményetek hogy még érdemes-e küzdeni érte? Én egyelőre úgy érzem hogy igen, hisz szeretem.
Szerintem adj neki időt, egy kicsit most hagyjad hogy tudjon gondolkozni, érezze milyen nélküled! Ha tényleg szeret akkor visszatalál hozzád, ha nem akkor meg neked is érdemes mást keresni, és újra átélni az új szerelem élményét :) sok szerencsét! és légy boldog!
2012. máj. 30. 16:32
2/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de szerintem ez már nem lesz jobb. Én is hasonló cipőbe járok, annyi különbséggel hogy a párommal még megpróbáljuk még egyszer, de hidd el, így hogy állandóan azt hallom hogy "eldönti 1-2 héten belül hogy jó-e ez neki vagy sem" nem vagyok előbbre, sőt... sokkal rosszabb, mert reményt ébreszt holott tudat alattiban már eldőlt minden. Felesleges megpróbálni, gondolj csak bele, ha már egyszer kimondta a végét Te meg tudnál bízni a kapcsolatotokban ezek után? Amúgy meg (ezzel nyugtatom magam én is), mindig van másik, jobb...
2012. máj. 30. 16:36
3/9 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm a biztató szavaid! Egyelőre én is erre jutottam, hogy most inkább hagyom pár hétig(csak a gond annyi, hogy összesen talán 2 hónapom van ennek a megvalósítására), aztán minden erővel azon leszek hogy bebizonyítsam hogy lehet még minden jobb mint volt.
2. Sajnálom hogy így alakult, de talán annyiban különbözik az én esetem, hogy tudok tenni azért hogy ne legyen feszült, régen is tudtam, csak most ebben az időszakban se időm se energiám nem maradt rá(magam sem értem már hogy hogy :/ ) hogy tehermentesítsem a szerelmem, amit akkor is bántam mikor még nem mondta ki hogy vége. Ezért szeretném visszakapni, és újra boldoggá tenni, mivel én úgy érzem hogy lehet, és a szakítás utáni pár napban történt beszélgetések alapján úgy érzem hogy ő is vágyna még rá, csak nagyon fél tőle.
2012. máj. 30. 17:00
4/9 anonim válasza:
Akkor sok sikert kívánok, remélem nem lesz igazam...
2012. máj. 30. 17:09
5/9 anonim válasza:
küzdeni mindig megéri...ezt neked kell eldöntened mennyit jelent neked...én 1évet küzdök vagyis inkább várok...az idő tényleg segít mégha hülyén hangzik akkor is így van majd rájön hogy mit akar tőled.igaz azt nem tudom hogy napi szinten beszéltek-e de ne erőltess semmit!légy türelmes és legyél mellette!ne hozd fel a témát mert azzal elijeszted!
2012. máj. 30. 19:29
6/9 A kérdező kommentje:
5. Hát pár napja történt meg a szakítás, azóta eddig naponta beszéltünk(mivel a kapcsolatunk elején megállapodtunk hogy ha vége, akkor az előtte 1 éven át tartó nagyon jó barátságunkat nem fogjuk eldobni emiatt), de eldöntöttem hogy most pihentetem a dolgot, és reménykedek :). A tanácsod pedig köszönöm. Az egyetlen gond hogy 2-3 hónap múlva én kimegyek külföldre egy pár hónapra, így attól félek hogy emiatt tényleg elfog felejteni.
2012. máj. 30. 19:50
7/9 A kérdező kommentje:
Változás annyi van, hogy azt mondja hogy lezártnak tekinti, és hogy az elmúlt napokban hogy nem beszéltünk, csak megerősítette abban hogy tényleg jobb neki egyedül. Amikor rákérdezek hogy de mással összejönne-e, azt a reakciót kapom, hogy: "lehet, nem tudom, akár az is lehet". Azt az érzést kelti hogy már előtte is tudta hogy más kell :/. Mi a véleményetek?
2012. jún. 8. 16:58
8/9 anonim válasza:
Hát nagyon sajnálom, de szerintem lépj tovább.
2012. jún. 8. 17:08
9/9 anonim válasza:
Hát mostmár én is azt mondom hogy lépj tovább, ha még innentől kezdve is próbálkoznál nála, az neked lenne ciki! Legyen méltóságod és hagyd a francba!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!