Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék ugy h ne alázzam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ugy h ne alázzam meg magamat? Megéri még küzdeni?

Figyelt kérdés
Nemrég szakítottunk a párommal viszont még néhanapján beszélgettünk smsben és én azon vtam h tulképpen visszakarom szerezni viszont zavart,h ő mint érett férfi döntésképtelen mert közli h nagyon szeret még mindig,én lennék neki a tökéletes,nagyon jo v Velem soha nem fogja elfelejteni...erre írtam neki h döntse már el végre h akk mit akar mert én 21évesen tudom h mit is szeretnék.erre visszakérdezett h És mit??mondom simán elmaradtam vna mellettem évekig is mert nagyon szeretlek de én már olyan sokszor mondtam h már nem győzködlek.Majd taliztunk buliba ahol ugy viselkedett és "védett" mintha még mindig az övé lennék és közölte h én őt szégyellem és h soha nem mondtam neki h XY te vagy nekem a legfontosabb..pedig én mondtam vagyis azt h fontos nekem..meg én sose szégyelltem őt,mert szerintem abbol következtetett erre mert nem hagytam h állandoan cipelje a "seggemet" kocsival,meg amikor felajánlotta mindig visszautasítottam..pedig csak azért tettem h ne ugy érezze h kihasználom és csak a pénzéért vok vele..annyira szeretem de nem tudom h mit tehetnék már az ügy érdekébe..
2011. jún. 17. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Az,hogy te mit akarsz,az egy dolog.Ő ezt nem akarja.Felejtős.
2011. jún. 17. 11:20
 2/6 napietus ***** válasza:
nehogy már fuss egy pasi után...ha akarná, megtenné ő.
2011. jún. 17. 11:21
 3/6 A kérdező kommentje:
csak kicsit nehéz mert ez v eddig a leghosszabb,és tényleg normális/komoly kapcsolatom és ő v nekem tulképpen minden szempontbol az első..és az a fura,h tényleg nagyon összepasszoltunk és nagyon jol megvtunk,nem is veszekedtünk 1szer sem..és állítolag ő is így érezte
2011. jún. 17. 11:59
 4/6 napietus ***** válasza:
de figyelj már...ő túl van rajtad, magadat jáűratod le, ha nyomulsz. ő volt az első, oszt'? lehet a második még jobb lesz, ne ragadj le nála...
2011. jún. 17. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért is szakítottatok?
2011. jún. 17. 14:38
 6/6 A kérdező kommentje:
zavarta a nagy korkülönbség(20/L 33/F)+mindkettőnket minden más városhoz köt(csak 2évre jött focizni) mert én még tanulok és ezért azt mondta h nincs jövöje viszont nagyon szeret de szerintem fél h idővel elhagynám..
2011. jún. 17. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!