Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltiltottak Tőle, de így...

Eltiltottak Tőle, de így kicsinálom idegileg magamat! Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást, és minden rendben van köztünk. Egy aprócska félreértés 2 nappal ezelőtt megváltoztatta a világot. Kapott egy sms-t amiben az állt röviden, hogy ő egy nem kívánatos személy a családban, és hogy " felejtsd el a lányomat". Megírta nekem, hogy kapott egy ilyet, megírta nekem a telefonszámot amiről jött az sms, de ismeretlen volt számomra, persze felkaptam a vizet és átszaladtam anyámhoz, és nekiálltam, hogy nem kéne a szomszéd barátnői telefonjáról sms-eket írogatni, úgyszintén apámnak nekiálltam, nem tudtam ki és miért írhat ilyet a barátomnak. A nagy családi vihar közepette valakinek végre eszébe jutott hogy ugyan hívjuk már fel azt a számot, nem e küldte rossz helyre. Hát igen! Kiderült hogy nem neki szánta, viszont ő nem győződött meg erről hogy nem neki akarták írni, és ezzel idegesített fel engem, ezért mertem feltételezni anyámékról hogy ők írták. ( Ki írhatja azt hogy a lányom, ha nem egy szülő? ) Az idióta nővérem ( fogadott nővérem, nem vérszerinti, csak barátnő és kineveztük egymást ) na szal a nővérem tudott a kapcsolatunk minden részletéről, arról is hogy én lefeküdtem a barátommal. Átjött hozzánk, anyám rákérdezett és fullon amire én kértem, hogy ne mondja el, mindent bevallott hogy igen lefeküdtem vele. Apám és anyám eltiltott a szerelmemtől, nem találkozhatunk, és most korlátozott vagyok: jókislánynak kell lennem, takarítani amit tudok segitenem kell és kinyalni a s*ggüket is!!! Hogy esetleg visszakapjam a netet 3 órára. Annyit tudok Vele beszélni!!! Mondanom sem kell hogy nem szakítottam a barátommal, megigértük egymásnak a hűséget, ha kis időn belül megváltozom és látják anyámék h nekem nem jó ha nem találkozom a barátommal, akkor meg fogják engedni. És azt sem kell mondanom hogy náluk is áll a bál a veszekedés miatt.:S Szeretjük egymást, és én belehalok ha nem lesz változás egy hétig, mert apám kiskorú megrontása miatt akart feljelentést tenni ellene, pedig nem volt ilyesmiről szó, védekeztünk és én is akartam!!! Mit tegyek hogy változzon ez? Nagyon szeret ő is, és nagyon hiányzok neki, nekem is ő, és ha beszélhetek vele, akkor mindketten sírunk annyira fáj a szívünk. :( Én 16, a barátom 21. és örökre szeretni fogom!!!! (L) Segitsetek!
2009. aug. 11. 19:46
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem az apád nem jelentheti fel mert elmúltál 14 éves. Akkor lenne gáz ha fiatalabb lennél illetve ha te nem akartad volna. 1 hetet kilehet bírni külön is tehát légy szorgalmas és minden rendben lessz.
2009. aug. 11. 19:52
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Kamaszszerelembe még nem halt bele senki.Ha valóban szeretitek egymást,akkor a távolság nem fog ártani a kapcsolatotoknak.
2009. aug. 11. 19:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha áthívnád a barátodat és megismerné a szüleidet? Nagyban segíthet a helyzeten ha látják komolyan gondolja ő is, nem csak kihasználni akar. Ha eléritek a szüleidnél hogy megbízzanak bennetek akkor nem lesz több ilyen eltiltás. Szerintem ez a legjobb módszer. Addig nem fogják elfogadni a barátodat amíg nem ismerik.
2009. aug. 11. 20:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem is vagy már kiskorú, hanem fiatalkorú vagy. Olyan felnőttel szexelsz, amilyennel akarsz, szóval ettől ne féljél, csak ijesztgetnek, nagy indulatában nem tudott mit kitalálni, ha meg mégis megpróbálja elküldik a fenébe, ezért nem lehet feljelentés tenni. Nekem is mondott ilyeneket apám régen én meg felvilágosítottam az idevágó paragrafusokról, hogy velem ne próbáljon hülyeségeket megetetni.

Nem fogsz bele halni, ha nem láthatod, majd csak lesz valahogy, úgysem tudnak bezárni egész életedre, ez két napja volt, majd lecsendesednek a dolgok és nem lesz ilyen tragikus. Persze, ettől nem érzed most jobban magad, de csak abban bízhatsz, hogy ennél már csak jobb lesz.

2009. aug. 11. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Talán kicsit hevesen reagáltál az sms-re. Okosabb lett volna nem szólni nekik, hogy tudsz róla. Persze így utólag már könnyű. A pároddal semmi rosszatt nem tettetek, nem történt törvénysértés, csak ilyesztgetnek benneteket. Pár nap kell amég megemésztik, hogy gyermekük már bizony nem kislány, legalábbis nem szűz. Hagyd őket emészteni, meglátod megenyhülnek majd. Kitartást neked és a kedvesednek!
2009. aug. 11. 20:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
ezt a nővérnek nevezet barátnőt meg felejtsd el. ha jól értelmezem, neki semmi köze a szüleidhez vérszerint meg nem is nevelt gyerek, szóval csak egy kívülálló. jól elárult téged... Még ha a családba tartozna szóval igazi nővéred lenne akkor megint más lenne. De egy barátnőnek ezt tenni... Hát köszönd meg neki azért... És tartsatok ki! ha tényleg szeretitek egymást, és kitartotok, utánna sokkal jobb lesz mint előtte volt!
2009. aug. 11. 20:03
 7/10 A kérdező kommentje:

Apám azzal is fenyegetőzött hogy engem a gyámügyesek fognak figyelni, őt meg a rendőrség, és ha egyetlen egyszer is találkozunk, engem visznek azonnal apámhoz, onnan pedig a nem tudom hová, a barátomat a rendőrség fogja elvinni a helyszínről egyből a rendőrségre ahonnan eljárás fog indulni ellene. :S

Innentől kezdve nem tudom mit tehetnék, tudom hogy nem fogok belehalni, de nagyon szerelmesek vagyunk, és nem akarom hogy ez a kapcsolatunk rovására menjen mármint ez az egész ügy.

Maradok jó kislány, és csinálom a dolgomat pedig már járni nem bírok, a kezeimmel nem bírok felemelni egy poharat sem annyira fáradt vagyok, 23 órakkor fekszem le addig tevékenykedek de reggel fél 6 kor vagy 6kor felkelek, és kezdem elölről a napomat.

A barátommal tegnap beszéltem msn-en, és még nagyon szeret. De nem szeretném hogy ez megváltozzon, de ha ez így megy tovább lehet hogy kiszeret belőlem és annyi a kapcsolatomnak... 7 hónap 3 nap...

2009. aug. 12. 08:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Apád csak ijeszget már elmúltál 14 tehát nem lesz semmi baj.

Én 16 voltam mikor összejöttem a barátommal aki most már a vőlegényem ő akkor 23 éves volt. Senki se szólt semmit. Szóval ennek a süket dumának ne dőlj be. Amúgy meg hívd át a barátodat hogy a szüleid is megismerjék hátha megváltozik a véleményük. Egy hét sok idő de ki lehet bírni mi a barátommal 2 évig csak hétvégén taliztunk mert dolgozott. Ne ijedj meg minden rendben lesz. Más nem találkozzatok titokba. Pl apú elmehetek a barátnőmhöz?

Közben mész a barátodhoz. Vagy mikor dolgoznak egyszerűen kilógsz. Használd az eszedet kislány. Apád nem szólhat bele abba hogy kibe legyél szerelmes.

2009. aug. 12. 14:45
 9/10 anonim ***** válasza:
A gyámügyiseknek kisebb bajuk is nagyobb annál, hogy egy 16 éves nagylány sarkában legyenek. A rendőrség pedig nem csinálhat semmit a barátoddal, ha az nem követett el törvénysértést. Egy lánnyal találkozni, márpedig nem bűn. A szerelem pedig nem úgy működik, hogy beleszerettem, holnap meg kiszeretek belőle. Vagy szeret vagy nem. Ha szeret akkor kitart.
2009. aug. 12. 14:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Amúgy egy IGAZI szerelmet csak megerősít, hogy nem találkoztok x napig, x hétig. Ha pár hét alatt kiszeret belőled, akkor nem lehetett valami nagy szerelem. Bocsi :S És kívánom hogy ne így legyen.
2009. aug. 12. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!