Eltiltottak Tőle, de így kicsinálom idegileg magamat! Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Nem is vagy már kiskorú, hanem fiatalkorú vagy. Olyan felnőttel szexelsz, amilyennel akarsz, szóval ettől ne féljél, csak ijesztgetnek, nagy indulatában nem tudott mit kitalálni, ha meg mégis megpróbálja elküldik a fenébe, ezért nem lehet feljelentés tenni. Nekem is mondott ilyeneket apám régen én meg felvilágosítottam az idevágó paragrafusokról, hogy velem ne próbáljon hülyeségeket megetetni.
Nem fogsz bele halni, ha nem láthatod, majd csak lesz valahogy, úgysem tudnak bezárni egész életedre, ez két napja volt, majd lecsendesednek a dolgok és nem lesz ilyen tragikus. Persze, ettől nem érzed most jobban magad, de csak abban bízhatsz, hogy ennél már csak jobb lesz.
Apám azzal is fenyegetőzött hogy engem a gyámügyesek fognak figyelni, őt meg a rendőrség, és ha egyetlen egyszer is találkozunk, engem visznek azonnal apámhoz, onnan pedig a nem tudom hová, a barátomat a rendőrség fogja elvinni a helyszínről egyből a rendőrségre ahonnan eljárás fog indulni ellene. :S
Innentől kezdve nem tudom mit tehetnék, tudom hogy nem fogok belehalni, de nagyon szerelmesek vagyunk, és nem akarom hogy ez a kapcsolatunk rovására menjen mármint ez az egész ügy.
Maradok jó kislány, és csinálom a dolgomat pedig már járni nem bírok, a kezeimmel nem bírok felemelni egy poharat sem annyira fáradt vagyok, 23 órakkor fekszem le addig tevékenykedek de reggel fél 6 kor vagy 6kor felkelek, és kezdem elölről a napomat.
A barátommal tegnap beszéltem msn-en, és még nagyon szeret. De nem szeretném hogy ez megváltozzon, de ha ez így megy tovább lehet hogy kiszeret belőlem és annyi a kapcsolatomnak... 7 hónap 3 nap...
Apád csak ijeszget már elmúltál 14 tehát nem lesz semmi baj.
Én 16 voltam mikor összejöttem a barátommal aki most már a vőlegényem ő akkor 23 éves volt. Senki se szólt semmit. Szóval ennek a süket dumának ne dőlj be. Amúgy meg hívd át a barátodat hogy a szüleid is megismerjék hátha megváltozik a véleményük. Egy hét sok idő de ki lehet bírni mi a barátommal 2 évig csak hétvégén taliztunk mert dolgozott. Ne ijedj meg minden rendben lesz. Más nem találkozzatok titokba. Pl apú elmehetek a barátnőmhöz?
Közben mész a barátodhoz. Vagy mikor dolgoznak egyszerűen kilógsz. Használd az eszedet kislány. Apád nem szólhat bele abba hogy kibe legyél szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!