15 éves meleg srácot a szülei eltiltottak mindenkitől, mindentől, mert át akarják nevelni. Szerintetek menni fog ez így?
sztem egy baromság, de hátha valaki hisz benne ,.... hogy látjátok? tényleg "át fog nevelődni" a srác és hetero lesz belőle? csak mert már elég régóta vannak szexuális kapcsolatai fiúkkal, aztán most a szülők elvágtak minden lehetőséget, persze ha akarja, úgyis megtalálja az alkalmat, csak én speciel az ilyen szülőket nem értem.
Ti értitek?
ma 06:46
Szerinted aki meleg az azért az, mert női hormonok túlzásban vannak?
nem, inkább arról szólt a kérdésem, hogy mi a vélemény az "átnevelésről" ...
hát fiatal, oké, de manapság ez nem olyan meglepő, hiszen a 15 évesek nagy része bizony él szexuális életet, pontosan tudom, mert köztük mozgok
ez az eltiltás pedig csak oda vezet, hogy a srác már most el akar költözni otthonról, és töri a fejét, hogyan oldhatná meg, hát ennyi eredménye van :( meg hogy éjjelente a mobilról msn-ezik a fiúkkal ... no comment
Szegény szülök!
Megszülnek egy gyermeket, nevelik tanítják , óvják,szeretik és próbálnak neki megadni mindent és ez derül ki.Ez , h egy csúfsággá vált egy mocsok búzává.Nem tudom , h élném túl a szégyent azt sem azt , h mik lennének a reakcióim de az biztos , h miután lakhelyet változtatnánk, megtennék mindent ,h az anyaszomorító, nemzetség gyalázó gyereket vissza tereljem a normális a társadalom számára elfogadható életmódra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!