15 éves meleg srácot a szülei eltiltottak mindenkitől, mindentől, mert át akarják nevelni. Szerintetek menni fog ez így?
sztem egy baromság, de hátha valaki hisz benne ,.... hogy látjátok? tényleg "át fog nevelődni" a srác és hetero lesz belőle? csak mert már elég régóta vannak szexuális kapcsolatai fiúkkal, aztán most a szülők elvágtak minden lehetőséget, persze ha akarja, úgyis megtalálja az alkalmat, csak én speciel az ilyen szülőket nem értem.
Ti értitek?
mindegy, milyen nemi identitású, eléggé elengedték eddig az biztos. akik meg nagykorúként szexuális kapcsolatotlétesítettek vele, azok nemi erőszakot követtek el, mert homoszexuális kapcsolat esetén 18 év a beleegyezési korhatár. ha tanár vagy, és tudomásod van ilyesmiről, feljelentést kell tenned.
az átnevelés nem tudom, hogy sikerülhet-e, kétlem. olyat már hallottam, hogy ha egész kicsi korban észreveszik a homoszexuális hajlamot, akkor lehet rajta változtatni. de ezt csak olyanok esetében hallottam, akik még nem éltek szexuális életet, és jóval fiatalabak voltak.
2002-ig volt úgy, ahogy te mondod.
"A 37/2002. (IX. 4.) AB határozat megállapítja, hogy a Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény 199. §-a és 200. §-a - "Természet elleni fajtalanság" és "Természet elleni erőszakos fajtalanság" - alkotmányellenes, ezért azt a határozat közzétételének napjával megsemmisíti. Az Alkotmánybíróság elrendeli a Btk. 199. §-a alapján lefolytatott és jogerős határozattal lezárt büntetőeljárások felülvizsgálatát, amennyiben az elítélt még nem mentesült a hátrányos jogkövetkezmények alól."
de inkább ne offoljunk
egységesen 14 év a korhatár, ez nem is kérdés, na csak ha ő 15 évesen már ennyire benne van a meleg életben, akkor sztem teljesen lehetetlen őt bármerre is "kinevelni", na meg nagy kérdés, hogy egyáltalán szabad-e, hiszen ahogy írták páran, max idegroncs lesz belőle, de egészséges ember soha
ez nem kinevelés, hanem elfojtás, ennyit lehet elérni sztem
Még hogy nincs hatással a 15 éves kamasz cselekedete a hátralevő életére.Hány olyan most komoly családanyaként vagy egyedül jövő menő nőt látunk magunk körül akiknek a nevére már nem is emlékszünk csak arra , h miket művelt annak idején , kikkel és hogyan, többek között velünk is az a suli vc-jében ,az árokparton vagy egy fa tetején:).Éretlenül és felelőtlen fejjel a nemi hormonok hatására exhibicionista módon józanon vagy részegen.
Úgy próbáld élni az életed , h leendő gyermekeid előtt ne kelljen szégyenkezned.
A búzaság akkora szégyen , h annál nagyobb talán nincs is. Nem lehet sem elfogadni sem tolerálni mert ragályossá válhat.Mert ezek a kiskölkök olyanok mint a majmok;ha egyik cart eszik , akkor majmolja a többi is.
Amikor a búzák a gyomorforgató szexuális szokásaikkal jönnek elő kérdezetlenül és azt üvöltik a képünkbe , h FOGADJ EL MINKET,akkor kérdem én, h miért?
Amikor biológiai és hormonális felépítésüket hozzák fel mentségül az nekem pont annyi mintha a horoszkópjukkal érvelnének(most fejbe vertelek de ne haragudj rám , tudod ilyen a horoszkópom:).
Szerintem, elsősorban pszichés és szocializálódásbeli probléma.Ha szigorúan tiltanák és torolnák a búzaságot akkor tized ennyien se lennének.És azt , h kinek milyenek a szexuális szokásai sokkal több prüdériával kellene kezelni , főleg ha a megszokottól eltérő!
Ez az elkorcsosulás és a liberális hozzáállás, már társadalmi betegség amit ki kell gyógyítani, hozzáértéssel és szigorral.
Nem lehet átnevelni, csak örökre megnyomorítani az ilyen 50-es évekből származó behaviorista "teráiákkal," amelyekkel emberek ezreit tettek tönkre. Teljesen mindegy, van-e/volt-e szexuális élménye, a homoszexuális vágy agyilag van bekódolva a gének által, tehát azt nem lehet megváltoztatni. A hormontabletták igen veszélyesek, ha a szülők nem speciális hormonkutató orvosok, akkor hosszú távon életveszélyes szedni azokat.
Én is meleg vagyok, a partnerem is, és roppant férfias megjelenésűek, viselkedéűek vagyunk, és sajna a rengeteg férfihormonnak, a hajunk is hullik rendesen.
Liberalizmus: A homoszexualitásnak semmi köze a liberalizmushoz, viszont ajánlanám elolvasni a legfőbb liberális és konzervatív (főleg angolszász, de francia és német is) politikai filozófiai alapszövegeket, és akkor majd esetleg megtudják a "libberalistázók," hogy mifenéről is beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!