15 éves meleg srácot a szülei eltiltottak mindenkitől, mindentől, mert át akarják nevelni. Szerintetek menni fog ez így?
sztem egy baromság, de hátha valaki hisz benne ,.... hogy látjátok? tényleg "át fog nevelődni" a srác és hetero lesz belőle? csak mert már elég régóta vannak szexuális kapcsolatai fiúkkal, aztán most a szülők elvágtak minden lehetőséget, persze ha akarja, úgyis megtalálja az alkalmat, csak én speciel az ilyen szülőket nem értem.
Ti értitek?
"hát fiatal, oké, de manapság ez nem olyan meglepő, hiszen a 15 évesek nagy része bizony él szexuális életet, pontosan tudom, mert köztük mozgok "
En is fiatal vagyok, huszoneves, megsem csinaltam ezt es nagyon orulok neki, hogy nem szurtam el az eletemet ilyennel. Szerintem a tobbseg, aki 13 eves koraban kezd szexualis eletet elni, az zullott es az eletere hatassal lesz mindez - nem pozitiv iranyban. Majd ha felnosz, megerted, hogy miert mondom. Amit te mondasz, az olyan, hogyha valaki lop, akkor mar mas is lophat. Attol, hogy a tobbseg valamit csinal, nem kell neked is utanuk menni. Na, mindegy, te dolgod, ezt meg jelen pillanatban ugysem tudod megerteni.
sztem is el kell fogadni, csak a szülőknek túl kell jutni ezen az első perióduson, egyelőre meg pszichológushoz járatják szegény gyereket
(egyébként nem diákként vagyok köztük, attól még tudom a dolgaikat, de miért mondod, hogy egyértelműen züllés lenne? sztem ez mehet pozitív és negatív irányba is, azaz semmit nem határoz meg így 15 évesen)
igen, több partnere van, sőt, gruppenezik is nem egyszer
egyébként meg beszéltem én a szülőkkel, de tök felesleges, nem tágítanak az átneveléstől, egyszerre vicc és szomorú is, de nagyon
7:21, mit jelent az a 21.-ik században, hogy nemzetséggyalázó?:D
Átnevelni biztos, hogy nem lehet, ha bedől a pszichológus agymosásának, akkor pedig nagy valószínűséggel idegroncsként fogja leélni az életét egy nő mellett. De azért részben a szülőknek is igazuk van abban, hogy egy 14-15 éves srácnak még semmi keresnivalója nincs a 'melegéletben', és ezt melegként mondom. De nem úgy kellene visszafogni, hogy senkivel nem találkozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!