Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Megéri küzdeni érte, vagy tényleg
felejtsem el?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és nem rég elkezdtem beszélgetni egy nagyon kedves, régi barátommal, aki 16 éves (fiú). Hamar össze is melegedtünk. Találkoztunk, aztán rövidesen elmondtuk egymásnak, hogy kölcsönösen szeretjük egymást. Tehát elkezdtünk járni... másnap találkoztunk megint, tiszta rózsaszín köd, happy, csók (életem első csókja)... este úgy váltunk el, hogy este, ha hazaér a haveroktól, ír egy sms-t, hogy hazaért és egyben van. Sms-t viszont nem kaptam és másnap végigidegeskedtem a napot. Este 6ig nem került elő... aztán feljött msn-re és közölte, hogy bocs, de igazából van egy barátnője, akivel összeveszett és azt hitte, nem békülnek ki, de aztán mégis... és hogy nem akart velem játszani és nem hazudott abban, hogy szeret... és sajnálja. Azóta nem beszéltünk. Viszont én még szeretem, és nem tudom kiverni a fejemből =( Azóta minden nap arra járok sétálni a kutyával, amerre ő lakik, de eddig egyszer sem láttam. Van értelme keresni őt, vagy inkább hagyjam? (Nem akarom hagyni ='( )
2011. máj. 20. 17:16
1/10 anonim válasza:
Fúh, elég fura egy történet.
Szeretett...
Igaz is lehet, de az, hogy a másik lányt választotta, egy dolgot elárul: annyira mégsem szeretett, csak vészpótlék voltál. Az is könnyen lehet, hogy a gyerek kapcsolatfüggő, nem akart egyedül lenni, és pont te akadtál az útjába.
Nem tudom, mi lenne a legjobb. Mondanám, hogy felejtsd el, de ha nem akarod, akkor úgysem fogod meg tenni.
De ha barátnője van, semmiképp ne kezdj ki vele!!! HAgyd, és keress mást
2011. máj. 20. 17:20
2/10 anonim válasza:
Gyorsan felejtsd el. Mást szeret. Ezt meg is mondta. Keress más fiút.
2011. máj. 20. 17:21
3/10 A kérdező kommentje:
:/ Ne már... de azt hiszem, igazatok van... ='( azt is mondta, hogy az utóbbi napokban nagyon kivolt. És pont akkor kezdtünk el beszélgetni... de... áh... =( az élet egy szívás...
2011. máj. 20. 17:24
4/10 anonim válasza:
Szerintem van esély arra, hogy valójában téged szeret. Próbálj meg többet adni, mint a barátnője! De azért ne alázkodj meg mert az visszafelé sülhet el!
2011. máj. 20. 17:48
5/10 anonim válasza:
Ha a barátnőjét becsapja, te se bízz benne.
2011. máj. 20. 17:54
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz múltja van, az is lehet, hogy fél bárkihez igazán kötődni, nem? Vagy ne is gondoljak ilyenre? Nem írom le, miket mesélt, de rengeteg rossz dolgon ment keresztül...
2011. máj. 20. 17:59
7/10 anonim válasza:
Nem mindegy, miért nem alkalmas a kapcsolatra?
2011. máj. 20. 18:01
8/10 A kérdező kommentje:
Annyira szerintem nem mindegy :/ mert ha lehet rajta segíteni, akkor... szóval ahogy beszélgettünk, az jött le (és mondta is), hogy magányos meg igaz barátai sincsenek. A családi hátteréről ne is beszéljünk... szóval megértem, ha fél és ezért játszik másokkal, de akkor miért mondta volna még a szakításnál is, hogy szeret?
2011. máj. 20. 18:08
9/10 anonim válasza:
Mert a szerelem és a szeretet közt óriási különbség van. Én is szeretem nagyon sok barátomat, de szerelmem csak egy van, őt egyik barátom sem pótolhatja.
Én is jártam már így. Összemelegedtünk, már úgy volt, hogy összejövünk. Másnap este taliztunk, és harapásnyomok voltak a nyakán. Hát a szentem kibékült a volt barátnőjével. Azóta is jóbarátok vagyunk és mindketten beláttuk, hogy baklövés volt az, hogy mi annyira közel kerültünk egymáshoz anno.
22/L
2011. máj. 23. 06:46
10/10 fibbrizzo válasza:
talán azért mert nem akarta bevallani hogy csak potlék voltál ,kihasznált ,mert ha véletlen nem békül ki a barátnöjével akkor ott vagy neki te.az biztos ha én szeretek egy lányt akkor vele lennék és nem olyannal akit nemszeretek ..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!