Közös megeggyezéssel szakítás, majd újrakezdés. Működhet?
Közös megeggyezéssel szakítás, mert azt érezte nem szerelmes belém. Most azt mondja rájött, hogy mit veszített. Szeret, próbáljuk megy újra.
Lenne értelme? Vélemények?
Miért ne lehetne?De az is kérdés hogy akkor vajon miért nem akarta?!Mert az sem mindegy...
A sztorit nagy vonalakban le írahtnád.
Azt érezte nem akar komoly kapcsolatot, velem is csak futó kalandot akart, (csak belém szerett) én igazából végig tudtam, de ő nem akarta beismerni magának és hagytam elmenni.
De most félek, ha újra kezdjük megint meggondolja magát.
Imád élni, szórakozni, flörtölni... félek, hogy nem bírná a kötöttségeket és csak szenvednék mellette.
Nem!
Nem tudom mennyit voltatok együtt,de ha eddig nem szeretett beléd akkor eztán se fog!Az ember szakítás után nagyobbnak érzi a veszteséget mint amekkora,szóval pillanatnyilag érezhet így aztán ha újra megkap meg ki tudja!
Hidd el igaz a mondás,csak a káposzta jó felmelegítve,de szerintem még az sem mindig!
Én alapból el sem gondolkoznék az újra kezdésen,minek pocsékoljam az időmet egy újabb vagy-vagyra?Bár az előttem szólóknak is igazuk van hogy veszteni valód igazából nincs,de mivel írod hogy szeret élni meg flörtölni így biztos nem jönnék vele újra össze!Na de ezt úgy is te fogod eldönteni,mi csak véleményt írhatunk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!