Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakad a szívem. Szakítás vagy újrakezdés?
nem kell kibírnod. mert velem is volt ilyen.
mindenki mondta h kibirod, persze, olyan rosszul vtam, h csak a hidegzuhany tett rendbe, az is csak 10percre.
1hónapig szenvedtem, majd visszamentem hozzá. bár én szakítottam vele, később még 3hétig próbálgatott, h télleg komolyan gondolom-e, és én 3hétig güriztem érte.
men vissza hozzá. mi azóta 1éve együtt vagyunk megint.
Ez oltári egyszerű. Legalábbis nekem az volt. Szerelmes voltam, igen. De ő olyan alap dolgokat nem volt képes megtenni értem, mint például több találkozás, több odafigyelés, törődés stb. stb. Nekem egy kapcsolatban ezek a legfontosabbak, alap dolgok azt hiszem, ha ő képtelen erre, az egyedül azt bizonyítja, hogy nem szeret. És ez akkor nyilvánvalóvá vált. Kerüld el messzire, akinek egyszer nem kellesz, másodszor sem fogsz...
Ha tényleg szerelmes lenne, képes lenne változtatni. Nem mondom, hogy ezer százalékra menne neki, de próbálkozna. És nem hagyna futni.
Immár több hónapja megvagyok nélküle és még élek. Nem haltam bele, pedig olyan embert hagytam ott, aki nagyon fontos volt számomra. Azt sem mondom, hogy egyszerű menet lesz, de hidd el, jól döntöttél. Jól tudom mit érzel, de óvlak még a gondolattól is, hogy visszakuncsorogd magad...
Amiket fent írtál elég nyomós okok voltak. Ezek a működő párkapcsolat alappillérei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!