Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazugságok, lebukások, ujrakezdés?
Figyelt kérdés
Az én kapcsolatomban a bizalom elég durván megszünt amikor rajta kaptam páromat egy másik lánnyal msnezni és mesztelen képeket találtam róla.Persze megbocsájtottam...utána volt még 2-3 ilyen.Mindig megbocsájtottam.És bár testileg sosem csalt meg bennem olyan mély nyomot hagyott hogy nem tudok bizni benne.Magam sem értem miért kezdem mindig ujra vele,miért bocsájtok meg,miért nem veszek eröt magamon.Talán túlságosan szeretem..ő kegyetlen makacs és mostmár ugy veszem észre nem foglalkozik velem csak nagyon minimálisan ám mégis kitartok mellette mert nagyon szeretem(5éves kapcsolatról van szó).Miért nemt udok eröt venni magamon végre?2011. júl. 5. 21:40
1/4 anonim válasza:
mert félsz,hogy nem találsz mást.lépj túl rajta ez már nem fog működni úgysem..és én már az elsőnél kidobtam volna..
2/4 anonim válasza:
Inkább a megszokotthoz, a kapcsolathoz ragaszkodsz szerintem, mint hozzá. De hidd el, ennél csak jobb lehet. Még egyedül is.
3/4 anonim válasza:
Szerintem "beleszoktál" a kapcsolatba. Érthető, mivel 5 éve együtt vagytok. Szerintem viszont ő rád unhatott, ha más lányokkal foglalkozik. Én a helyedben nem bíznék meg benne, érthető, hogy rosszul esik, hogy ezt csinálja. Én mér attól megőrülök, ha megjegyzést tesz másokra a párom. Valahogy vegyél erőt magadon, ne legyél vele csak megszokásból. Ha kihűlt a kapcsolatotok, akkor nincs sok értelme.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is inkább beleszoktál a kapcsolatba és félsz hogy nem találsz mást vagy nála jobbat,de tapasztalatból mondom hogy egy idő után akár még egyedül is sokkal jobb lehet. Nekem a barátommal ugyan ez volt a helyzet,elösször csak más lánynak a meztelen képeit találtam meg a gépén,azt kimagyarázta azzal hogy nem is tudta hogy ott van mert már rég nézte stbstb. Elhittem neki,de kár volt mert később az msn-es beszélgetések között találtam olyat ahol eléggé flörtölősen beszélgetett egy lánnyal és már az is megvolt beszélve mikor találkoznak. Hát lebukott aztán nem is tagadott semmit de könyörgött hogy soha többet nem lesz ilyen. Ezek után már a bizalom nem volt a régi viszont fél évvel később elhagyott egy másik lány miatt,miután a lány megunta visszakönyörögte magát hozzám én pedig szerettem ezért megbocsátottam neki.Mindezek után egyáltalán nem tudtam benne megbízni,de úgy éreztem valami erős kapocs köt hozzá. Kb. 8 hónappal később kiderült róla hogy a hátam mögött csajozik és ezzel betelt a pohár. Már rájöttem hogy az az erős kapocs és szerelem,hogy nem tudok nélküle élni csak az volt hogy beleszoktam a kapcsolatba és abba hogy vele vagyok,és azt is beláttam már hogy nélküle sokkal jobb még így is hogy egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!