Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ezek hazugságok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek hazugságok?

Figyelt kérdés

Régebben volt egy fiú aki kedvelt engem de én nem őt. És kicsit bunkón lekoptattam. Na mármost, ezt a barátomnak nem mondtam el, csak hogy volt egy fiú. Aztán bejelöltem őt fbon, és poénból az egyik bnőm lájkolta ezt. kérdezte a barátom hogy miért tette, ki ez? mondtam hogy senki fontos és poénból tette. aztán rá egy napra elmondtam neki, ki az illető, mert láttam hogy nem száll le a témáról.

A másik hogy elutaztam, és elmentem egy buliba, ahol egy fiú megkérte a kezem poénból..kicsit sokat ivott. Ezt nem tartottam fontosnak, ezért amikor hazajöttem és kérdezte hogy mi történt, mondtam hogy semmi. Aztán rájött hogy mégiscsak történt vmi. Mondtam hogy csak viccből megkérték a kezem. Ennyi.Nemrég szakítottunk, mert nem tudta elviselni a "hazudozásaimat" Igaz, most én ezekkel hazudtam neki?

2011. júl. 25. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, csak poénkodtál vele. Az ilyenek nem érdemelnek meg. Ne sajnáld a kapcsolatodat.
2011. júl. 25. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
nem hazudtál de nem mondtál el neki dolgokat ami lehet h neked nem fontos de neki igen és csak még fontosabbá tette számára h nem mondtad el..
2011. júl. 25. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Nos, ha a kapcsolatban meg lett volna a harmónia, nem kellett volna hazudozni.
2011. júl. 25. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez csak kifogás, ez nem súlyos hazugság.
 5/8 Alexxxxxa ***** válasza:
én a helyedben elmondtam volna neki, legalább lett volna min röhögni mert ha félvállról veszed a dolgot és úgy mondod el akkor érzi, hogy ez csak hülyeség volt, így viszont titkolózásba ment át a dolog és lehet arra gondolt, hogy ott már más is van a dologban nem szimpla viccelődés vagy egyéb .. de ez csak az én véleményem
 6/8 anonim ***** válasza:
Sztem nem ez volt az ok, inkább a féltékenység. Lehet kicsit tovább gondolta fejben az eseményeket...
 7/8 anonim ***** válasza:
A csávód valami eszméletlen féltékeny... ne foglalkozz vele.
2011. júl. 25. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:
A lányok de érdekesen kezelik az őszinteség fogalmát. Fordított esetben már hogy ki lenne akadva mindenki, hogy hazudozik össze vissza a barátja.
2011. júl. 26. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!