Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szakítás után abbahagyod a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után abbahagyod a fogamzásgátló szedését, vagy folyamatosan szeded?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én abbahagynám. fölöslegesen nem adok ki rá ennyi pénzt. esetleg ha nagyon rossz lenne nélküle, pl ismét nagyon fájna a hasam vérzéskor, akkor inkább újra elkezdeném.
2010. jún. 2. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Minek szedném tovább???

Egyrészt rohadt sok pénz, másrészt meg minek tömjem magamat feleslegesen hormontartalmú gyógyszerekkel?

Persze ha nagyon össze-vissza jönne meg a havim és még rohadtul fájna is...akkor talán szedném..., de amúgy nem!

2010. jún. 2. 10:52
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Hát szerintem ez nem olyan egyértelmű.

Én nem biztos, hogy abbahagynám, mert károsabb, ha egyszer szeded, aztán abbahagyod, aztán újra elkezded, stb.

Persze, folyamatosan szedni sem szabad sokáig, kell szünet, hogy kiürüljön a szervezetből, de ennek utána kell nézni, orvost megkérdezni, mert függ a fogamzásgátlótól.

2010. jún. 2. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kell csak igazán... :PP
2010. jún. 2. 11:18
 5/7 Beatrix17 ***** válasza:
Ha szeded továbbra is, nem fogsz annyira görcsölni,ha megjön,rendszeres marad a menzeszed.
2010. jún. 2. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:
43%

én nem fogom abbahagyni, mert ha jön egy esetleges szexpartner, akkor nem akarok gumival szenvedni, meg már hozzászoktam, hogy nincs... egyéjszakás kalandokat nem tervezek, kizárólagos szexkapcsolat is csak olyannal működne, akivel bizalmas viszonyban vagyunk és állandó ez a viszony, akkor meg nem hagyom abba a gyógyszert, azért, hogy egy ilyen kapcsolat esetén megint elkezdjem és megint várjak egy hónapot, mire védett leszek

20/L

2010. jún. 2. 11:28
 7/7 anonim válasza:

Hi!

Szerintem szedd tovább. Tudni fogod, hogy mikor jön meg, nem fog annyira fájni, nem fogsz nagyon vérezni. Tudom, hogy drága, de inkább fizess, minthogy megjöjjön amikor nem is számítasz rá, vagy találkozol egy fiúval és az óvszer elszakad :S

2010. jún. 2. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!