Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen helyzetben?
20 éves lány vagyok és még nem volt felvállalt kapcsolatom... Érdeklődne irántam a pasik, de őszintén fogalmam nincs, h kezeljem ezeket a szituációkat. Az előző "kapcsolatom" is elég érdekesre sikeredett. Abba veszítettem el a szüzességemet, igaz úgy, h a srác nem is tudta, h szűz voltam... Nagyon rossz volt a szex és egyszer sem tudtuk végig csinálni, de mindennek ellenére nagyon szerettem az akkori "párom". Pedig őszintén...csak kihasznált és oly' könnyedséggel dobott, h az már hihetetlen...Mai napig rengeteget gondolok rá.
Nem rég megismerkedtem egy másik sráccal, aki egyáltalán nem mozgat meg. Nem érzek iránta semmit, sőt elég gyakran idegesít is. Múltkor beszélgettünk és abban maradunk, h egy "megszabott idejű" kapcsolatot tartunk fent, mivel én nemsokára 800 km-re fogok elköltözni. Belementem, mert arra gondoltam, h vele talán megtapasztalok egy kis "normális szexet". Az igazat megvallva zavar, h 20 éves létemre 0 tapasztalatom van és, h nem tudom kezelni a pasikat.
Mit gondoltok erről?
Ha magyar vagy, és 800 kilométerre költözöl, akkor az külföld.
Ha külföld, akkor ott érdemes folytatni, nem itt.
Ne azon rágódj, hogy milyen volt a mult - pláne ha gáz volt - hanem a jövőn.
Miért olyan pasival akarsz normális szexet tapasztalni, aki nem mozgat meg benned semmit, illetve néha kimondottan zavar?
A jó szexhez általában nem árt némi pozitív ráhangolódás sem...... Szánj a dologra időt és energiát! Ha nem vagy bányarém, találsz olyan pasit, aki megmozgat benned valamit, akit tényleg megkívánsz... Aztán hajrá, mehet a fűrészelés...
Ja, és 20 évesen nyugi, van még időd rengeteg tapasztalatot gyűjteni. Ebben férfitársaim lekesen együtt fognak veled működni:)
Szerintem az a baj, hogy sosem probaltad erzelembol. Ha valakit imadnal es o is teged, hidd el, teljesen mas lenne a szex. 20 eves vagy, ne azert legyen pasid, hogy legyen szexualis tapasztalatod!
Ha szerelmes leszel valakibe, meg fogsz orulni a vagytol! Ezeket a gizikeket ne eroltesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!