Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ilyen helyzetben mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ilyen helyzetben mit tennétek?

Figyelt kérdés

Szóval ,van egy lány (sportolótársam) akivel tök jól eldumálgatok ,nekem tetszik is de ő nem tudom ,hogy hogy érez.

A lényeg ,hogy ha itt lakna a közelben ,akkor már elhívtam volna randizni ,de busszal kicsit több mint 1.5 órára lakik tőlem és alapból csak évi pár hetet látom (2-3-mat azokat is versenyeken).

Szóval , megéri -e felrugni ezt a barátságot azért hogy ha összejövünk akkor is max heti 1x lássam akkor sem sokáig.

Mellesleg ,ti mit gondoltok a távkapcsolatról?Működhet?

Nektek bejött hasonló körülmények között?

2012. aug. 6. 16:57
 1/4 A kérdező kommentje:
Én 17 a lány 16
2012. aug. 6. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát én nem hiszek a távkapcsolatban,és nekem nem is jött be egyik sem,viszont tudok olyat akiknél meg még erősebb lett így a kapcsolatuk.Hát én a helyedben nem rugnám fel így az életem,bármint max hetente 1-szer? Az nem sok idő. Viszont most itt a nyár még most döntsd el mit akarsz és lépj! :)

Sok sikert!

2012. aug. 6. 17:02
 3/4 anonim válasza:
Én is távkapcsolatban élek, de ez a fajta kapcsolat csak akkor fog működni, ha a két fél tényleg akarja. Mi a barátommal sem tudunk többet találkozni heti 1-2 alkalomnál, volt, hogy 2 hetente egyszer láttuk egymást, pedig ő 2 órányira lakik tőlem. Működhet a dolog, miért ne? Hívd el randizni, aztán ha összejöttök akkor a későbbiekben beszéljétek meg a szülőkkel az együtt alvást. Persze az együtt alvás alatt nem a szexre gondolok, hanem arra, hogy azért így kicsivel többet lehettek együtt. :)
2012. aug. 6. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem sem a sporttárssal/baráttal összejövés, sem a távkapcsolat nem működött. Azóta nem is hiszek benne.

24/N

2012. aug. 9. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!