Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ilyen helyzetben mit tennétek?
Szóval ,van egy lány (sportolótársam) akivel tök jól eldumálgatok ,nekem tetszik is de ő nem tudom ,hogy hogy érez.
A lényeg ,hogy ha itt lakna a közelben ,akkor már elhívtam volna randizni ,de busszal kicsit több mint 1.5 órára lakik tőlem és alapból csak évi pár hetet látom (2-3-mat azokat is versenyeken).
Szóval , megéri -e felrugni ezt a barátságot azért hogy ha összejövünk akkor is max heti 1x lássam akkor sem sokáig.
Mellesleg ,ti mit gondoltok a távkapcsolatról?Működhet?
Nektek bejött hasonló körülmények között?
Hát én nem hiszek a távkapcsolatban,és nekem nem is jött be egyik sem,viszont tudok olyat akiknél meg még erősebb lett így a kapcsolatuk.Hát én a helyedben nem rugnám fel így az életem,bármint max hetente 1-szer? Az nem sok idő. Viszont most itt a nyár még most döntsd el mit akarsz és lépj! :)
Sok sikert!
Nekem sem a sporttárssal/baráttal összejövés, sem a távkapcsolat nem működött. Azóta nem is hiszek benne.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!