Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? 16 évesen beletörődtem, hogy soha nem lesz senkim!
Figyelt kérdés
Mi van velem?2012. aug. 10. 19:35
31/37 A kérdező kommentje:
Magam is gyermeteg vagyok, és sokszor álomvilágban is élek. Szokták mondani, hogy olyan mintha a holdról jöttem volna. De így most jó nekem.
2012. aug. 12. 23:26
32/37 anonim válasza:
Háháháhá! Nekem is azt szokták mondani, hogy mintha a Holdról jöttem volna. :DDD
33/37 Hanariko válasza:
Kérdező: ha még gyereknek érzed magad, de agggódj. majd eljön a te iddő. Én 18 vagyok és még mindig valahol egy picit gyerek, de ugyan akkor már elindultam az igazi felnőtté válás felé.
Ne aggódj, te is megérsz majd egy kapcsolatra.
Különben is, ha neked most jó így, min aggódsz?
34/37 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=AM15iXwQ2Lc lelkesítő zene B) 14/f
35/37 anonim válasza:
azta mocskos! A mindennapjaidban Sweet Lolita vagy???? :D Ez elég bátor dolog itt Magyarországon ahol nem ez a divat :P Pedig gyönyörű egy ilyen egy lányon!
Én kb 17 évesen törődtem bele depis lettem, de újjá születtem hála egy-két híres embernek! Minden megváltozott. De még mindig rohadt nagy álmodozó lennék xD
F19
36/37 A kérdező kommentje:
Csak lennék :D Jelenleg csak a saját készítésű loli ruháim állnak rendelkezésre, ami nem sok. Szóval sajnos nem, nem vagyok mindig loli ruhában :(
2012. aug. 21. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!