Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kilátástalan az egész életem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilátástalan az egész életem párkapcsolat terén. Nem tudok ellene mit tenni, beletörődtem. Lehet, hogy az egész előre elrendeltetett?

Figyelt kérdés

A személyiségem egyik fele mindig azért küzdött, hogy megváltozzak mindig küzdött azért, hogy megjavuljak, azért, hogy barátkozzak azért, hogy ne süllyedjek el. De a másik fele meg azért tevékenykedik, hogy beletörődjek, hogy eltűnjek mint egy senki, csak létezzek és semmi több. Sajnos a 2. győzött, beletörődtem és a másik személyiség teljesen eltűnt, nincs többé, nem érzem a jelenlétét a fejemben, a testemben, a gondolataimban, a tetteimben, elpusztult, eltűnt és megszűnt.

Kb 1 hónapja csak létezem és semmi több. Érzem, hogy eltűnök a társadalom és az élet elől. Minderről senki sem tud, hisz soha nem voltak ismerőseim, barátaim a családom....csak 1 anyám van senki több, mindenki kihalt. Nagyapa, nagymama stb...senki sem maradt. Engem nem érdekel, mert már nem akarok álmokat, képzelgéseket kergetni. Beletörődtem, de anyám igaz még nem olyan öreg, de minden vágya, hogy végre legyen egy valakim, boldognak szeretne látni, de ez soha sem fog bekövetkezni, mert nem akarok, nem szeretnék, nem is áll szándékomban összejönni senkivel. Ezt választottam és bele is törődtem. De idővel anyám is megöregszik és eljön majd a vég neki is és úgy fog elmenni, azzal a tudattal, hogy még senkit sem szerettem. Szégyen és gyalázat, amit neki nyújthatok semmi több. Nagyon szégyenlem magam ez miatt, és ő mit sem sejt erről. Azt hiszi, hogy majd 1-2 év múlva lesz valakim és húú, de boldog leszek, de nem, semmit sem tud, semmit sem sejt a bennem lévő fájdalomról és kínról. Senki, hisz már írtam nincsenek ismerőseim, sem barátaim akiknek ezt elmondhatnám.

Nem fogja senki sem tovább vinni, sem a nevemet, sem a véremet, sem pedig a létezésemet. Senki leszek mindaddig amíg csak élek ezen és ebben a jelenlegi formában.

Már gondolkoztam az öngyilkosságról, de ha megtenném, anyám nem élné túl, belehalna, sajnos nincs senki aki segítene neki átvészelni a gyászt és azt, hogy az egyetlen fia meghalt. Ha lenne ha lennének olyan emberek a közelünkben akik anyám mellett állnának, amíg át nem vészeli a fájdalmat, most, azonnal megtenném, kimennék a konyhába kivenném a kést a konyhaszekrényből és cafatokra vágnám az ereimet, de így nem tudom megtenni, így nem!!!!

És lehet, hogy beletörődtem a sorsomba, lehet, hogy már nem érdekelne mi lesz velem, az a baj, hogy tovább süllyedek, tovább, tovább és tovább érzem, hogy nem tudom már magam türtőztetni, érzem, hogy az elmém megbomlik. Megfogok őrülni. Senki sem tud rólam semmit sem. Napról napra rosszabbul vagyok. Amióta eltűnt a pozitív személyiségem azóta 180-fokos fordulatot vett minden, minden rosszra fordult, csak nézek ki a fejemből.

Bárcsak ne születtem volna meg, bárcsak ne történt volna mindez, ez nagyon rosszul jött össze nekem.

2012. jún. 23. 18:58
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Még a nemedet se árultad el... anélkül nehéz helyén kezelni a kérdést
2012. jún. 23. 19:03
 2/28 anonim ***** válasza:
I Know That Feel Bro...
2012. jún. 23. 19:03
 3/28 anonim ***** válasza:

kedves elso valaszolo!

olvasd el megegyszer a szoveget es megtudod, hogy mi a neme :P

2012. jún. 23. 19:04
 4/28 anonim ***** válasza:
menj pszichologushoz
2012. jún. 23. 19:05
 5/28 anonim ***** válasza:
oké, lusta voltam, csak átfutottam
2012. jún. 23. 19:05
 6/28 ASOT ***** válasza:

fiú vagy igaz??

Hülyén fog hangzani és tudom , hogy nem fogod megtenni, de van 1 dolog ami ezt megváltoztatná, az pedig a következő:

- fizess be egy elit k-úrvához Pesten akinek a lakására mész fel, van aki meg is masszíroz előtte és miegymás. Lehet, hogy nem olcsó mint egy utcaszéli, de jobb.

Hidd el egy dugás után már is meg fog változni a világnézeted.

Jelenleg olyan helyzetben és világban élsz , és kilátástalan katasztrófális helyzetben vagy, hogy ez semmit nem fog rontani!!!

És ez most nem vicc!

2012. jún. 23. 19:06
 7/28 anonim ***** válasza:

nem csak párkapcsolat terén kilátástalan az életed,mert így nem lehet élni. az ismerkedés tényleg kilátástalan ha úgygondolod hogy csak szórakozóhelyen lehet ittas emberek között,vagy chat.hu-n, ahol az IQ kizárólag 18 alatt van,ahogy az életkor is! elmehetnél sportolni ideoda, az kikapcsol,feltölt energiával,és ismerkedésre ad lehetőséget. vagy koncertekre, vagy kirándulni szervezett csoportokkal (viheted anyut is=P), stb.

kihasználni amiért megszülettünk,ha így most szar,f*s az életed akkor csak annak van értelme ha teszel,hogy jobb legyen. ha a csalódástól félsz, akkor jobb sem lehet, valamit valamiért! hullámvölgy az élet, ha most mélyponton vagy, akkor úgyse lehet rosszabb nem? akkormeg nem veszíthetsz csak nyerhetsz azzal,hogy nyitottabb vagy. 21/l

2012. jún. 23. 19:07
 8/28 anonim ***** válasza:

Azok alapján amit írsz, egy jó pszichológust kellene felkeresned minél gyorsabban. Túlságosan leköt az önsajnálat, ezen kellene változtatni de ezt mondani persze könnyű. Valami oka biztos van, amiért a "pozitív személyiséged eltűnt", ne add fel!

21N

2012. jún. 23. 19:11
 9/28 ASOT ***** válasza:
23%

rajta a pszichológusok ,és a pszichiáterek csak rontanának...

egy pszichológus szavaitól még nem fog kimozdulni vagy bulizni vagy akár egy boltban áruházban ismerkedni.

A kérdezőnek egy olyan ember kell aki megfogja a kicsi kezét és kiviszi , elviszi magával szórakozni ismerkedni!

És ezt egy pszichológus vagy pszichiáter nem fogja megtenni.

2012. jún. 23. 19:14
 10/28 anonim ***** válasza:

ASOT-nak igaza van

a szavak és jótanácsok helyett ACTION kell a kérdezőnek

ezt csak a férfiak érthetik...

2012. jún. 23. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!