Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kilátástalan az egész életem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilátástalan az egész életem párkapcsolat terén. Nem tudok ellene mit tenni, beletörődtem. Lehet, hogy az egész előre elrendeltetett?

Figyelt kérdés

A személyiségem egyik fele mindig azért küzdött, hogy megváltozzak mindig küzdött azért, hogy megjavuljak, azért, hogy barátkozzak azért, hogy ne süllyedjek el. De a másik fele meg azért tevékenykedik, hogy beletörődjek, hogy eltűnjek mint egy senki, csak létezzek és semmi több. Sajnos a 2. győzött, beletörődtem és a másik személyiség teljesen eltűnt, nincs többé, nem érzem a jelenlétét a fejemben, a testemben, a gondolataimban, a tetteimben, elpusztult, eltűnt és megszűnt.

Kb 1 hónapja csak létezem és semmi több. Érzem, hogy eltűnök a társadalom és az élet elől. Minderről senki sem tud, hisz soha nem voltak ismerőseim, barátaim a családom....csak 1 anyám van senki több, mindenki kihalt. Nagyapa, nagymama stb...senki sem maradt. Engem nem érdekel, mert már nem akarok álmokat, képzelgéseket kergetni. Beletörődtem, de anyám igaz még nem olyan öreg, de minden vágya, hogy végre legyen egy valakim, boldognak szeretne látni, de ez soha sem fog bekövetkezni, mert nem akarok, nem szeretnék, nem is áll szándékomban összejönni senkivel. Ezt választottam és bele is törődtem. De idővel anyám is megöregszik és eljön majd a vég neki is és úgy fog elmenni, azzal a tudattal, hogy még senkit sem szerettem. Szégyen és gyalázat, amit neki nyújthatok semmi több. Nagyon szégyenlem magam ez miatt, és ő mit sem sejt erről. Azt hiszi, hogy majd 1-2 év múlva lesz valakim és húú, de boldog leszek, de nem, semmit sem tud, semmit sem sejt a bennem lévő fájdalomról és kínról. Senki, hisz már írtam nincsenek ismerőseim, sem barátaim akiknek ezt elmondhatnám.

Nem fogja senki sem tovább vinni, sem a nevemet, sem a véremet, sem pedig a létezésemet. Senki leszek mindaddig amíg csak élek ezen és ebben a jelenlegi formában.

Már gondolkoztam az öngyilkosságról, de ha megtenném, anyám nem élné túl, belehalna, sajnos nincs senki aki segítene neki átvészelni a gyászt és azt, hogy az egyetlen fia meghalt. Ha lenne ha lennének olyan emberek a közelünkben akik anyám mellett állnának, amíg át nem vészeli a fájdalmat, most, azonnal megtenném, kimennék a konyhába kivenném a kést a konyhaszekrényből és cafatokra vágnám az ereimet, de így nem tudom megtenni, így nem!!!!

És lehet, hogy beletörődtem a sorsomba, lehet, hogy már nem érdekelne mi lesz velem, az a baj, hogy tovább süllyedek, tovább, tovább és tovább érzem, hogy nem tudom már magam türtőztetni, érzem, hogy az elmém megbomlik. Megfogok őrülni. Senki sem tud rólam semmit sem. Napról napra rosszabbul vagyok. Amióta eltűnt a pozitív személyiségem azóta 180-fokos fordulatot vett minden, minden rosszra fordult, csak nézek ki a fejemből.

Bárcsak ne születtem volna meg, bárcsak ne történt volna mindez, ez nagyon rosszul jött össze nekem.

2012. jún. 23. 18:58
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, eljött az ideje, hogy a fájdalmamat végre tettekbe öntsem.
2012. júl. 2. 19:42
 22/28 anonim ***** válasza:

Ne tedd haver! Mondj vmit, hogy mit segítsek, de ne csinálj semmi hülyeséget, hallod?

Komolyan beszélek.

Kérlek, ne tedd!

2012. júl. 2. 20:56
 23/28 A kérdező kommentje:

utána néztem pár dolognak.

csak kijárom az utamat.

2012. júl. 2. 21:07
 24/28 anonim ***** válasza:

hogy érted?

áruld el kérlek, h mire gondolsz.

2012. júl. 2. 21:18
 25/28 anonim ***** válasza:

07-02 21:07

Te leszel Batman legújabb főellensége?

Szerinted ha vinnyogsz attól mi lesz jobb? És ha elfutsz? Attól többre tartanád magad? Az eddigiekkel nyilván nem vagy elégedett. Akkor most ezen változtatni akarsz, vagy kinyírni magad és mindent hagyni ebben a szánalmas helyzetben?!

Tudod mi az a véres sas? A szegycsontot átvágják és a bordákat kifeszítik mint a sas szárnyai! Ha választani kell ezen középkori haláleset és a jelenlegi életed és lehetőségeid között? Szerintem annak akit lekötöztek és épp kezdtek felvágni annak nem voltak lehetőségei! Neked ezerszer több van!

Vagy egy etióp lennél inkább aki most is valahol aszalódik a napon egy akkora gyomorral amit egy fél mogyoróval meg lehetne tölteni?! Vagy lennél az a srác aki ebben szenved???:

[link]

(fibrodysplasia ossificans progressiva, röviden FOP) szerinted melyikőtöknek vannak jobb esélyei???!!! Szerinted melyikőtöknek ér többet az élete???!!!

Tökre bírom ezt a bár meghalnék hozzáállást, de mégis mi okod erre??!! A szerencse nézőpont kérdése! Én valószínűleg szerencsésebb vagyok mint te, de te is milliószor szerencsésebb vagy mint rengeteg ember ezen a földön!!!

Tán át kéne értékelni a helyzetedet!!! Lehet hogy a helyzeted nem rózsás, de a fentiek függvényében az hogy sz@r, az nagyon nagy baromság!!!!

Ha érdekel tudok adni valamit amitől jobb lehet az életed! Az enyém is jobb lett!

28F

2012. júl. 5. 21:15
 26/28 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Az előtted szóló vagyok.

Én nagyon félek tőle, hogy mire dönthetett a kérdező.

Én is hasonló helyzetben vagyok, mint Ő. Voltam már olyan rossz állapotban, hogy majdnem elkövettem a legnagyobb hibát. Megértem, hogy számodra elfogadhatatlan az ilyen hozzáállás, de hidd el, ilyen lelki állapotban elveszíti az ember a valóságérzetét, és felborul az értékrendje.

Ha tényleg tudsz valamit, ami gyógyszer erre, írd le kérlek, mert lehet, hogy más már itt nem segít.

Engem is érdekelne, mert egyre rosszabbá válik a helyzetem és rettegek, hogy ha még egyszer én is ilyen állapotba kerülök, megteszek olyat, amit nem szabadna.

2012. júl. 7. 10:44
 27/28 anonim ***** válasza:

tegnap 10:44

HOVA tabletta és ez:

[link]

A jobboldali oszlop Brian Tracy anyaga. Letöltöd és meghallgatod.

Ha a srác kinyírja magát sajnálatos, de tenni innen nem lehet semmit sem. Őszintén szólva én még nem voltam ilyen helyzetben de lehet hogy leszek, viszont innen én azt mondom hogy magamat nem fogom elhagyni. Én szeretem magamat ellentétben ővele meg lehet hogy teveled is. Nagy különbség hogy ő úgy gondolja hogy ő a szerencsétlen, szerintem meg pont azt kéne éreznie hogy ő a felelős! Nagy különbség! A felelősnek vissza kell szereznie az irányítást és küzdenie!

Célt mindig lehet találni. Olyan ez mint a játékokban. Ha nem elég a szinted egy feladathoz eszközhöz stb, akkor keresel olyant amitől fejlődhetsz. Ha elbuksz akkor újrakezded! Ha elég lesz a szinted akkor bedig bemehetsz oda ahová jutni akarsz.

Ha a srác egy szánalmas roncs és esélytelen hogy becsajozzon akkor szedje össze magát és érjen el arra szintre ahol már kaphat csajt. Bár tapasztalatom szerint sok ilyen roncs ember van a nőknél is. Szóval nem lenne nehéz neki csajt találni. Bár az öngyilkosok egymás közt is csak sajnáltatni tudják magukat ahelyett hogy ismerkednének! Őnekik nem igazán a világgal van gondjuk hanem magukkal, de ezt nem látják. Ott a lehetőség de nem látják. Bár az is igaz hogy ebből a szintből kifolyólag egy másik lelkibeteg csak lefelé húz és nem tol.

A gondolkodással van baj amit meg lehet változtatni. Erre is való amit linkeltem.

Ki kell menni a reggeli erdőbe, horgászni egy tóra, sétálni a viharban és az este sötétjében. Meg kell látni hogy hol vagyunk és hogy a világ nem csak az ő nyomorúságukból áll, ami valójában csak képzelt dolog! Sokkal szörnyűbb helyzetben is lehetnének! Ott a lehetőség előttük, tök mindegy mit csináltak addig, ha akkor felveszik a kihívást és elkezdenek küzdeni.

Nézd meg a gyereket! Sehol nem látni hogy magát okolja mert akkor tennie is kéne valamit! Csak leírja hogy mik történtek és hogy ez milyen borzasztó.

Amúgy szerintem az ilyenek nem ölik meg magukat elsőre. Általában úgy intézik a dolgot hogy segélykérés legyen a próbából, és ne legyen esélytelen a túlélés.

Aztán majd a mentősök megmentik és bekerül a gyogyóba, ahol remélhetőleg talpraállítják annyira hogy legalább élni akarjon.

Szomorú ez de ez van. Ez őrajta múlik elsősorban.

2012. júl. 8. 12:12
 28/28 anonim válasza:
Mi tortent vegul? Mar jobban vagy?
2015. jan. 20. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!