Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a kapcsolatban feszült vagyok de amikor nincs senkim akkor meg nyitott vagyok mindenre?
A feszülés alatt azt értem hogy folyamatosan azon pörgök hogy meg tudjak felelni a páromnak. pl.: biztosan jó ajándékot vegyek neki
A nyitottságot meg arra értem hogy olyankor meg sokkal nyugodtam vagyok.
20/F
a szerelem kialakul csak elbizonytalanodok hogy tényleg meg érdemlem e azt a lányt akivel vagyok
meg néha kötelezettségnek érzem a párkapcsolatott
Én mindig is mondam (najó Arisztotelész is :D), hogy a nők csak rontást hoznak az emberre. :-D
De amúgy valószínűleg benned van a hiba. Nem vagy képes magadat adni egy kapcsolatban, mert félsz, hogy akkor nem fog szeretni a barátnőd. Ez hülyeség. Ha valaki szeret, akkor önmagadért szeressen, és fogadja el a hibáidat is. Ha valaki erre nem képes, akkor nem ő a nagy Ő.
Amikor csak magadhoz kell alkalmazkodnod, azt a fajta felszabadultságot egy kapcsolatban sosem fogod elérni. Mindig ott lesz a másik elvesztésétől való félelem.
34 ffi
Ez továbbra is a másik elvesztésétől való félelemben gyökeredzik. Máskülönben nem gondolkodnál a válaszon, hisz ahogy írtad is, tét nélkül őszintébb tudtál lenni. Ez nem valami ígéretes.
34 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!